Adopta un pelut

Les protectores

Associació Els Peluts de Navarcles

Som una organització sense ànim de lucre que neix per resoldre el descontrol dels gats que viuen als carrers del nostre municipi. Totes les persones que treballem per l'associació ho fem de manera solidària i voluntària i el nostre principal propòsit és crear colònies controlades per millorar el benestar dels gats.

Seproan Sallent

Som una petita protectora ubicada a Sallent, Barcelona, formada per voluntaris, per ajudar els animals (gossos i gats) perduts, abandonats i maltractats.

APAN

APAN és la associació protectora d'animals de l'Anoia, una associació creada ara fa 25 anys, que no ha parat de rescatar i trobar llar a infinitat d'animals arreu de Catalunya.

Asociación Defensa Équidos (ADE)

Nascuda com a protectora de cavalls, ADE és una protectora de tot tipus d'animals que en un moment de la seva vida no han trobat ningú més que els acollís.
Veure totes les protectores

Notícies de mascotes

Deixar lligat un gos davant un supermercat et pot costar fins a 10.000 euros

02/06/2023 Les dades són esgarrifoses: un animal de companyia és abandonat cada dos minuts a Espanya, segons denuncien les entitats protectores. I la gran majoria, excepte a comunitats com Catalunya i Madrid –on s’ha prohibit de forma específica– són sacrificats.

Deixar sola la teva mascota et pot suposar 10.000 euros de multa

12/05/2023 Els propietaris de mascotes s'enfronten a sancions que poden arribar fins als 10.000 euros si els animals de companyia romanen durant molt de temps sols a casa. La nova llei de 'Benestar Animal' comporta diversos canvis significatius, com ara l'exigència d'assegurança per a mascotes i l'obligatorietat d'un curs de formació per a amos de gossos. A més, la llei estableix límits específics per al temps que els animals poden passar sols a casa sense atenció humana, una mesura sorprenent que impactarà en la manera com cuidem les nostres mascotes.

Prova aquests trucs perquè el teu gat sigui més afectuós

09/05/2023 Sempre s'ha dit que si volem un animal afectuós i sociable el millor és que optem per un gos, però els gats també ho poden ser. De fet, cada vegada ho són més. Sembla que amb el temps, molts s'han convertit en animals molt afectuosos i que viuen amb altres mascotes sense problemes, cosa que té una explicació científica i que està relacionada amb la manera com interaccionem amb ells.

Més de la meitat de municipis costaners de Catalunya tindran platja per a gossos aquest estiu

07/05/2023 Un total de 37 dels 69 municipis costaners d'arreu de Catalunya tindran una platja per a gossos durant aquest estiu, segons ha pogut corroborar Catalan News, el portal en anglès de l'ACN, després de posar-se en contacte amb totes les poblacions de costa del país. De les 12 comarques que toquen al mar, deu disposaran de platges que habilitaran zones per a mascotes, mentre que a La Selva i al Baix Penedès cap municipi oferirà aquests serveis. L'Alt Empordà és la comarca amb més platges per a gossos, onze en set poblacions, i el Maresme el que té més municipis. Els pobles i ciutats que no tenen platges per a gossos ho justifiquen per la intenció de mantenir la certificació de bandera blava o a la manca d'espai disponible.

Basenji: la popular raça de gos que destaca per la seva personalitat i característiques úniques

02/05/2023 El procés de domesticació dels gossos es va iniciar fa més de 15.000 anys i no com a tal, sinó com a resultat que els llops d’abans van començar a acostar-se més als assentaments humans, quan van començar a perdre la por dels homes. És a dir, en realitat no va ser l’home el que va domesticar el gos, sinó que la relació va aparèixer de manera natural i es va refermar amb el pas del temps.

Vols col·laborar amb “Adopta un pelut”?

Si ets una Protectora o Associació d'animals que desenvolupa el treball a Catalunya contacta amb nosaltres

Els invisibles

PINCHO

Os presentamos a este pequeño peludo. Es un podenquito joven de tamaño mediano-pequeño un tanto asustadizo. Es un perro inteligente e ...

Porta 2 anys a la protectora
Veure tots els invisibles

Els cadells

Thor

Porta 1 any a la protectora
Veure tots els cadells

Vols ser casa d'acollida?

Consulta tots els animals que estan buscant una casa d'acollida a l'espera de trobar una casa definitiva