Adopta un pelut

Les protectores

Associació Amics dels Animals del Segrià

Som una Associació sense ànim de lucre, que es dedica a la cura de més de 150 gossos, que han estat abandonats a la seva sort i ara estan esperant ser adoptats per una família que no els torni a trair. N’hi ha de totes les mides, edats, caràcters, però tots són únics i us podem assegurar que són també els més agraïts.

Collbagats, Gats de Collbató

L’Associació Gats de Collbató és una associació sense ànim de lucre dedicada a la cura i protecció dels gats del carrer. Som un grup de persones compromeses que en col·laboració amb diferents veterinaris treballem per aconseguir una millor qualitat de vida d’aquests gats. No som un refugi per animals abandonats.

APAN

L’APAN és l’Associació Protectora d’Animals de l’Anoia. Una organització no governamental que va ser creada per lluitar contra l’abandonament i el maltractament dels animals ara fa 25 anys, amb pocs recursos econòmics i finançada majoritàriament mitjançant donatius de socis, padrins i ajudes esporàdiques.

Asociación Defensa Équidos (ADE)

Nascuda com a protectora de cavalls, ADE és una protectora de tot tipus d'animals que en un moment de la seva vida no han trobat ningú més que els acollís.

Sa Gatonera Blanes

Associació formada per veïns voluntaris de Blanes preocupats per la problemàtica existent amb la superpoblació felina urbana, i tot el que això comporta, com poden ser abandonaments, molèsties i queixes dels veïns, salubritat, etc.
Veure totes les protectores

Notícies de mascotes

L'aliment que pot dur el teu gos al veterinari d'urgències

20/02/2024 Les nostres mascotes s'han de cuidar amb molta cura. Qualsevol producte no apte per a animals pot fer que la seva pell emmalalteixi o el seu sistema immunitari, entre altres. Així doncs, és molt important tenir en compte les recomanacions dels veterinaris i experts en la cura dels animals. Tot i això, sabem que molts són els que donen aliments d'humans als animals i no saben que els poden arribar a fer molt mal. Avui t'expliquem l'aliment amb el qual has de tenir més compte: pots arribar a haver de portar la teva mascota a l'hospital.

Li puc donar maduixes a la mascota?

10/02/2024 Les mascotes són la nostra salvació: ens fan companyia, ens obliguen a passejar, ens donen amor i només demanen un llit, menjar, amor i passar estones de joc i passeig amb elles. També hi ha mascotes que necessiten moltes menys cures, com els gats; els quals són molt independents i no ens necessiten tant i tampoc fa falta que els portem a passejar. Tot i que, això ja posat de moda. En aquest article t'explicarem que pot menjar la teva mascota, per què de segur que en més d'una ocasió has optat per donar-los menjar d'humà, oi? I maduixes; ho has provat? T'expliquem què passa si els hi dones.

Vols conèixer millor el teu gat? Et deixem les seves 10 aficions

21/01/2024 Els gats poden ser unes mascotes molt afectuoses o fredes. Sovint solen anar molt a la seva i són molt independents. De tant en tant, pot ser que vinguin a demanar-nos una mica d'amor, però no moltes hores, ja que són més esquerps. Tot i que, sempre hi ha excepcions. Per tal de conèixer amb més detall el vostre gat, us explicarem deu coses que els encanta fer. Ara els entendreu més i podreu gaudir de les estones que passeu amb ells.

Els 10 noms canins més populars a Espanya

07/01/2024 Les nostres mascotes han d'estar al dia i com no podien ser menys, els seus noms també s'actualitzen i modernitzen, igual que el nom dels nadons. Cada any, apareixen nous noms per a nens o mascotes. Però, sabeu d'on provenen els noms escollits? De pel·lícules. Segons Rover.com, moltes mascotes porten noms de personatges de ciència-ficció o animació infantil. L'informe elaborat per l'empresa de cura de mascotes Rover ens revela els noms de les mascotes espanyoles.

El truc de la rentadora per eliminar els pèls de mascota de la roba

07/01/2024 Tenir animals de companyia és meravellós: fan companyia, ens obliguen a sortir a passejar-los, a dedicar-los temps i ajuden en moments durs, com depressió, tristesa, etc. La veritat és que les mascotes són genials, però, què passa amb el seu pèl? Segons la raça, el nostre gat o gos pot deixar anar molt de pèl, enganxant-se en la nostra roba, sofà, llits, etc. La veritat és que això no és gens higiènic ni agradable. Però, no us preocupeu perquè us portem el remei perquè quedi tot net en un sant-i-amén: la rentadora i una esponja de dutxa seran les nostres aliades.

Vols col·laborar amb “Adopta un pelut”?

Si ets una Protectora o Associació d'animals que desenvolupa el treball a Catalunya contacta amb nosaltres

Els invisibles

mio

precioso

Porta 2 anys a la protectora
Veure tots els invisibles

Els cadells

Àtila

***En adopció**' ***Sigues Responsable*** Àtila gos mascle, aproximadament d'un any d'edat busca familia responsable. Vols ser tu? - recordem ...

Veure tots els cadells

Vols ser casa d'acollida?

Consulta tots els animals que estan buscant una casa d'acollida a l'espera de trobar una casa definitiva