Adopta un pelut

Les protectores

Associació Amics dels Animals del Segrià

Som una Associació sense ànim de lucre, que es dedica a la cura de més de 150 gossos, que han estat abandonats a la seva sort i ara estan esperant ser adoptats per una família que no els torni a trair. N’hi ha de totes les mides, edats, caràcters, però tots són únics i us podem assegurar que són també els més agraïts.

Club Cani KinKan

Som una associació creada amb l'objectiu d’aconseguir la cessió i l’ús d’un espai ampli tancat a per a que els nostres gossos puguin córrer, saltar, i divertir-se i realitzar les nostres activitats sense perill.

Niu de petjades

Niu de petjades és una associació protectora d'animals sense ànim de lucre que s'encarrega de protegir, alimentar, castrar i cuidar als animals del carrer

Associació en Defensa dels Animals de Solsona

Som l'Associació en Defensa dels Animals de Solsona, una organització no governamental d'àmbit local, formada íntegrament per voluntaris i dedicada a la protecció i a la cura dels animals

Associacio Protectora KMAKUS

Protectora de Animals en Santa Cristina d´aro (Girona), Gossos, Gats y Exotics.
Veure totes les protectores

Notícies de mascotes

Advocats de Barcelona demanen que els animals siguin considerats membres de la família i no només "mascotes"

26/11/2021 La Comissió de Protecció dels Drets dels Animals del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) ha demanat aquest divendres que l’animal sigui considerat un membre més de la unitat familiar i no una "simple mascota". Així ho ha posat de manifest en el marc del VI Congrés sobre els drets dels animals en el transcurs de dues jornades --celebrades aquest dijous i divendres-- sota el lema 'La revolució legal i social per als drets dels animals: consolidació del canvi de paradigma', que han analitzat els nombrosos canvis legislatius que s’han produït en aquesta matèria.

Per què serveixen els bigotis dels gats: és el seu sisè sentit?

09/11/2021 Els gats compten amb un sistema tàctil extra que els permet guiar-se en la foscor o saber si un lloc estret és massa petit per ells. Es tracta d'un sistema extraordinari que els felins han desenvolupat i perfeccionat durant mil·lennis i que no té res a veure amb el seu famós sisè sentit. Tot el contrari, és una cosa que està molt a la vista i que és, precisament, una de les característiques més importants i singulars de la seva fisonomia: els bigotis. Per què serveixen els bigotis dels gats és una pregunta comuna, sobretot entre aquells que mai han compartit la seva vida amb aquest animal de companyia. Hi ha qui creu fins i tot que els bigotis dels gats són merament decoratius i que no serveixen per res, però tot el contrari: serveixen; i molt.

Quina és la raça de gos més popular a cada país?

01/11/2021 Tots tenim una raça de gos preferida i sembla ser que les prioritats també van molt en concordança amb la zona geogràfica on vivim. Així ho revela un estudi fet per HouseHoldQuotes, a partir de les recerques de gossos més populars fetes a Google. El resultat l'han plasmat en un mapa mundial que indica quina és la raça més popular a cada país.

Com ensenyar al teu gos a fer les seves necessitats

28/10/2021 Una vegada que els cadells de gos deixen les seves mares i entren en les nostres vides, tot dependrà de nosaltres. Ens convertim en els responsables de la seva educació. Una de les primeres coses que cal fer és ensenyar-li a fer les seves necessitats a casa quan encara no poden sortir al carrer, a poc a poc i amb molta paciència.

El DNI animal serà obligatori per a gossos i gats el 2022

22/10/2021 La nova llei de protecció i drets dels animals recull diverses mesures noves de les quals ja hem parlat, com el curs obligatori per tenir gos, la prohibició del sacrifici d’animals de companyia o el final de les compres de mascotes per fomentar l’adopció, entre moltes altres obligacions i prohibicions que has de conèixer si ets amo d’un animal de companyia. Entre les mesures proposades també es troba l’obtenció d’un DNI animal. 

Vols col·laborar amb “Adopta un pelut”?

Si ets una Protectora o Associació d'animals que desenvolupa el treball a Catalunya contacta amb nosaltres

Els invisibles

Shrek

Pese a su apariencia robusta Shrek es dulce, tranquilo, cariñoso, muy dócil. Le encanta el agua.

Porta 5 anys a la protectora
Veure tots els invisibles

Els cadells

Don

Gos mitjà

Porta 2 anys a la protectora
Veure tots els cadells

Vols ser casa d'acollida?

Consulta tots els animals que estan buscant una casa d'acollida a l'espera de trobar una casa definitiva