Adopta un pelut

Les protectores

Associacio Protectora KMAKUS

Protectora de Animals en Santa Cristina d´aro (Girona), Gossos, Gats y Exotics.

Associació Amics dels Animals del Segrià

Som una Associació sense ànim de lucre, que es dedica a la cura de més de 150 gossos, que han estat abandonats a la seva sort i ara estan esperant ser adoptats per una família que no els torni a trair. N’hi ha de totes les mides, edats, caràcters, però tots són únics i us podem assegurar que són també els més agraïts.

Asociación Defensa Équidos (ADE)

Nascuda com a protectora de cavalls, ADE és una protectora de tot tipus d'animals que en un moment de la seva vida no han trobat ningú més que els acollís.

Associació Els Quissos

Som una associació dedicada a ajudar a gossos i gats que les seves famílies no poden atendre, en algunes ocasions també recollim animals abandonats. El nostre treball és possible gràcies a l'esforç dels voluntaris i col·laboradors.

Els Mishus

Adopció, acollida i concienciació. Sinèrgia i col·laboració entre persones preocupades pel benestar dels gats.
Veure totes les protectores

Notícies de mascotes

Comencen a multar per deixar el gos lligat fora la botiga: una noia de Vigo ha de pagar 500 euros

02/10/2023 Una jove de Vigo va deixar el seu dàlmata lligat a l’exterior d’una farmàcia uns minuts per comprar unes plantilles i, al sortir-ne, l’esperava la Policia Local amb una mala notícia: una multa de 500 euros que, si paga de forma anticipada, es rebaixarà a 250. El motiu? Simplement, haver deixat el gos a les portes de l’establiment mentre feia la compra, una acció il·legal segons la nova llei de benestar animal, que va entrar en vigor abans-d’ahir, i que pot suposar una sanció d’entre 500 euros –com conduir un cotxe sense permís, fer-ho amb un detector il·legal de radars o circular a una velocitat de 70 km/h per sobre del límit permès– i 10.000.

Quant temps puc tenir la meva mascota sola a casa?

01/10/2023 Les protectores d’animals denuncien que a l'Estat s’abandona un animal de companyia, generalment gossos i gats, cada dos minuts. I molts d’ells acaben sent sacrificats, excepte a autonomies com Catalunya o Madrid, on s’ha prohibit específicament.

VÍDEO: La trista imatge d'un gosset abandonat que plora quan li donen menjar

29/09/2023 Trobar animals abandonats, malauradament, és el pa de cada dia i això passa a tot el món. Voler un gos, un gat, un hàmster, un lloro... No és només voler-lo, és saber que has de cuidar-lo des que l'adoptes fins que mort: passejar-lo, donar-li amor, dedicar-li temps, menjar... La veritat que tenir un animal és, com molta gent diu, no és igual que tenir un fill, però quasi, perquè si els estimes, la teva implicació ha de ser quasi la mateixa. Avui et mostrem un cas que trenca els esquemes.

Entra en vigor la nova llei de benestar animal: les 8 normes que has de conèixer per evitar una multa

29/09/2023 La controvertida llei de benestar animal entrarà en vigor aquest divendres. No obstant, com que el Govern central, a l’estar en funcions, no ha pogut aprovar el reglament que desenvolupa alguns preceptes de la norma, no totes les obligacions que comporta entraran en vigor. Aquestes són les noves obligacions que tindran a partir d'ara els amos de mascotes, ja que la norma deixa fora els animals que no pertanyen a l’entorn urbà i als gossos de caça. Si no es compleixen, els propietaris poden ser sancionats amb multes que van des dels 500 als 20.000 euros.

Deixar lligat un gos davant un supermercat et pot costar fins a 10.000 euros

29/09/2023 Les dades són esgarrifoses: un animal de companyia és abandonat cada dos minuts a Espanya, segons denuncien les entitats protectores. I la gran majoria, excepte a comunitats com Catalunya i Madrid –on s’ha prohibit de forma específica– són sacrificats.

Vols col·laborar amb “Adopta un pelut”?

Si ets una Protectora o Associació d'animals que desenvolupa el treball a Catalunya contacta amb nosaltres

Els invisibles

CLARO

PRECIOSO

Porta 8 mesos a la protectora
Veure tots els invisibles

Els cadells

Caixa

Caixa és una femella amb el pèl curt, de mida gran. Molt bonica i blanca com la neu.

Veure tots els cadells

Vols ser casa d'acollida?

Consulta tots els animals que estan buscant una casa d'acollida a l'espera de trobar una casa definitiva