Adopta un pelut

Les protectores

Niu de petjades

Niu de petjades és una associació protectora d'animals sense ànim de lucre que s'encarrega de protegir, alimentar, castrar i cuidar als animals del carrer

Amics dels Animals a Cardona

Organització sense ànim de lucre

Els Mishus

Adopció | Acollida | Concienciació. Sinèrgia i col·laboració entre persones preocupades pel benestar dels gats.

Collbagats, Gats de Collbató

L’Associació Gats de Collbató és una associació sense ànim de lucre dedicada a la cura i protecció dels gats del carrer. Som un grup de persones compromeses que en col·laboració amb diferents veterinaris treballem per aconseguir una millor qualitat de vida d’aquests gats. No som un refugi per animals abandonats.

Espargats Esparreguera

ESPARGATS és una associació sense ànim de lucre creada i formada per voluntaris. La nostra missió és gestionar i controlar les colònies de gats ferals d'Esparreguera. Alhora intentem trobar una llar als gats que han sigut abandonats o que es troben en situació de vulnerabilitat. - Más información en: http://adoptaunpelut.cat/backend/informacion-general/
Veure totes les protectores

Notícies de mascotes

Botiguers temen que prohibir vendre gossos i gats farà créixer el mercat negre

23/01/2023 El projecte de llei del benestar animal que s’està tramitant prohibirà la venda de gossos, gats i fures a les botigues d’animals, la prohibició d’espècies exòtiques ja està prohibida. Pels professionals consultats per Regió7, aquesta mesura farà créixer el mercat negre. Els objectius principals de la llei són frenar l’abandonament animal i impulsar l’adopció de les mascotes que es troben en les protectores.

Això és el que li passa al teu gos o gat si menja pa

17/12/2022 Les mascotes preferides de l'home són els gossos i els gats. A Itàlia hi ha uns 60 milions d'animals de companyia i la majoria són ells. Tot i les seves diferències d'aspecte i temperament, també hi ha qui en té tots dos i els ha ensenyat a conviure, desmentint la històrica rivalitat entre ells. Sovint, el gos o el gat s'acostuma als ritmes de la família on creix. Pot passar que també mengi el que mengen els membres de la família.

La paraula que farà que qualsevol gat et pari atenció

15/11/2022 Les comparacions són odioses. I innecessàries en la majoria dels casos. Però tenint en compte que els gossos i els gats són, amb molta diferència, els animals de companyia més habituals, resulta inevitable confrontar-ne els comportaments. I no hi ha color. Quan es tracta de captar l'atenció d'un gos ens cal molt poquet. Una mirada. Qualsevol so. De vegades fins i tot res. Només veure'ns ja es tornen bojos movent la cueta en senyal d'amor. Amb els gats, però, és molt diferent. Massa diferent. Ara bé, hi ha una paraula amb la que pots captar l'atenció de qualsevol gat immediatament. Sigui el teu, el d'un amic o el gat de la teva nova parella.

Es busca família per a dos gats

07/11/2022 L'Alexandra, una veïna de Sant Pere de Ribes, busca una família a qui cedir en adopció dos gats. Explica que el 20 de novembre marxa a viure un temps al Canadà i que tot i que ha estat cercant casa per als mixos durant tres mesos, no ho ha aconseguit

Quan viu una tortuga i 6 curiositats d'aquest rèptil

04/11/2022 Has pensat adoptar una tortuga? Són relativament fàcils de cuidar i són ideals com a primer animal de companyia perquè els més petits aprenguin les responsabilitats que comporta tenir una mascota. Abans de fer res, però, llegeix aquest article! Les tortugues pertanyen a l'ordre dels rèptils. Són animals vertebrats, ovípars i de "sang freda". Habiten en medis aquàtics i terrestres, i els investigadors han censat més de 300 espècies. Coneguem una mica més a aquests animals tan fascinants.

Vols col·laborar amb “Adopta un pelut”?

Si ets una Protectora o Associació d'animals que desenvolupa el treball a Catalunya contacta amb nosaltres

Els invisibles

THOR (G)

Gos adquirit per Serveis Socials per falta de cura dels propietaris. ADOPCIÓ FORA DE SOLSONA. Acostumat a viure en pis.

Porta 3 anys a la protectora
Veure tots els invisibles

Vols ser casa d'acollida?

Consulta tots els animals que estan buscant una casa d'acollida a l'espera de trobar una casa definitiva