Adopta un pelut

Les protectores

Els Mishus

Adopció | Acollida | Concienciació. Sinèrgia i col·laboració entre persones preocupades pel benestar dels gats.

Gat’s Carrer Santpedor

Som una Assocació sense ànim de lucre, creada per un grup de voluntaries per ajudar als gats del carrer, els alimentem, tenim cura d'ells i realitzem el mètode CER (captura, esterilitza i retorna).

Sa Gatonera Blanes

Associació formada per veïns voluntaris de Blanes preocupats per la problemàtica existent amb la superpoblació felina urbana, i tot el que això comporta, com poden ser abandonaments, molèsties i queixes dels veïns, salubritat, etc.

Amics dels Animals a Cardona

Organització sense ànim de lucre

Dana (defensa del animals i la natura)

PROTECTORA MUNICIPAL de la població de Teià , Maresme. Acollim gats i gossos fins a trobar-lis una llar. Control de colònies de gats.
Veure totes les protectores

Notícies de mascotes

Això és el que li passa al teu gos o gat si menja pa

16/09/2022 Les mascotes més populars són els gossos i els gats. Sovint, aquests animals s'acostumen als ritmes de la família en la qual creix. I pot passar que mengin el mateix que es menja a casa. No obstant això, hi ha alguns aliments que poden ser bons per a ells, però altres que són dolents. Bàsicament, els animals tenen funcions intestinals diferents de les nostres i no tot el que és normal que mengem nosaltres és saludable per a ells. Per exemple, els gossos i els gats poden menjar pa sense tenir problemes de salut?

Tanka, la gossa que amb els seus lladrucs va ajudar a rescatar el seu amo d'un pou a Màlaga

30/08/2022 Joaquín Gallardo va passar sis hores atrapat en un pou prop d'un cementiri al Rincón de la Victoria a Màlaga i va aconseguir escapar gràcies a l'ajuda de Tanka: la seva gossa, que no es va allunyar d'ell ni un segon. 

L'Associació Defensa Drets Animal celebra la futura modificació del Codi Civil

08/08/2022 L'Associació Defensa Drets Animal (ADDA) es mostra satisfeta amb la futura modificació del Codi Civil que preveu impulsar Justícia perquè els maltractadors d'animals no puguin tenir la guarda dels seus fills menors en cas de separació ni tampoc la custòdia de l'animal si el maltractament previ és familiar. Segons afirma a l'ACN la presidenta de l'entitat, Carme Méndez, ja fa anys que les associacions animalistes adverteixen de la relació existent entre el maltractament amb els animals i les persones. A més, Méndez demana assegurar que el text prevegi també la situació d'animals com el cavall, el ruc català o altres. D'altra banda, l'entitat veu una "contradicció" que s'avanci en aquesta línia però es mantinguin els correbous. 

El gos que millor s'adapta a les persones grans i als nens

27/07/2022 Qualsevol que hagi tingut un gos sap com de positiu pot arribar a ser tindre'n un. De fet, fins i tot aquells que mai han tingut l'oportunitat d'adoptar-ne un, encara que anhelin fer-ho, són conscients d'això.

La raça de gat que millor s'adapta a viure en un pis

06/07/2022 Els gats poden convertir-se ràpidament en companys perfectes. Per descomptat, no tots tenen les mateixes característiques. A més del seu temperament, també hi ha predisposicions genètiques que influeixen en el seu caràcter. Cal que els observem i coneguem perquè darrere del seu comportament hi ha explicacions inimaginables.

Vols col·laborar amb “Adopta un pelut”?

Si ets una Protectora o Associació d'animals que desenvolupa el treball a Catalunya contacta amb nosaltres

Els invisibles

Elliot

Porta 5 anys a la protectora
Veure tots els invisibles

Vols ser casa d'acollida?

Consulta tots els animals que estan buscant una casa d'acollida a l'espera de trobar una casa definitiva