Adopta un pelut

Les protectores

El Refugi Avià

En el refugio rrecogemos toda clase de animales abandanados y maltratados,,cuando ya estan reabilitados los damos en adopcion.

A.P.A.G. d'Animals de Granollers

L'Associació Protectora d'Animals de Granollers (APAG), és una associació sense ànim de lucre amb l'objectiu principal de vetllar pel benestar animal. Es recullen animals de companyia perduts i abandonats, se'ls acull i se'ls cuida fins tornar a trobar una nova llar per ells.

Amics dels Animals a Cardona

Organització sense ànim de lucre

Gat’s Carrer Santpedor

Som una Assocació sense ànim de lucre, creada per un grup de voluntaries per ajudar als gats del carrer, els alimentem, tenim cura d'ells i realitzem el mètode CER (captura, esterilitza i retorna).

Espargats Esparreguera

ESPARGATS és una associació sense ànim de lucre creada i formada per voluntaris. La nostra missió és gestionar i controlar les colònies de gats ferals d'Esparreguera. Alhora intentem trobar una llar als gats que han sigut abandonats o que es troben en situació de vulnerabilitat. - Más información en: http://adoptaunpelut.cat/backend/informacion-general/
Veure totes les protectores

Notícies de mascotes

Així pots identificar si la teva mascota està a punt patir un cop de calor

13/06/2024 Amb la calor, les teves mascotes s'han de cuidar i protegir de les altes temperatures tant com tu. Per això, cal vigilar tots els símptomes propis d'un cop de calor per evitar que el teu gos o gat pateixin aquesta temuda conseqüència de la calor que pot acabar amb la seva vida de manera silenciosa.

Saps si donar alvocat al gos és saludable?

13/06/2024 Cuidar l'alimentació de la nostra mascota és fonamental per tal que gaudeixi d'un estat de salut òptim. Però, com fer-ho? Donar-los pinso és el més recomanable; el qual ha de ser adequat a la seva mida i edat, entre altres factors. I en cas que vulguem donar-los menjar d'humà, hem d'anar amb molt de compte. Sabies que l'alvocat és molt bo per a la nostra salut, oi? I li dones al teu gos? T'expliquem si el beneficiarà o el perjudicarà.

Els aliments que no poden faltar en la dieta del gat

07/06/2024 Els gats són animals molt independents. Tot i això, és essencial recordar que els hem de tenir ben cuidats: menjar, sorrer, higiene dels seus espais, torres per enfilar-se i dormir i, joguines per tal que no s'avorreixin. A més, consultar el veterinari per fer les revisions pertinents és essencial. Els felins són animals carnívors; això vol dir que en la seva dieta els hi hem d'incorporar una quantitat significativa de proteïna animal, per tal de mantenir la seva salut a ratlla. En aquest article descobriràs quins són els millors aliments pel teu felí.

Porten la seva gosseta al veterinari i al·lucinen amb el que li troben a l'estómac

07/06/2024 El gos és el millor amic de l'home, el que sempre hi és per animar-lo i el que l'acompanyarà en totes les seves aventures. És per aquest motiu que qui el té com a mascota, el cuida com un fill i s'informa del que és bo per a ell i del que no.

Sabies que cada vegada hi ha més gossos amb al·lèrgies?

04/06/2024 Les al·lèrgies no sols afecten les persones; cada vegada hi ha més animals que també les pateixen. Les causes? Factors ambientals com la contaminació, al·lèrgens o canvi en l'estil de vida. S'estima que entre un 10 i un 20% de gossos pateixen alguna al·lèrgia. Descobreix els símptomes més freqüents.

Vols col·laborar amb “Adopta un pelut”?

Si ets una Protectora o Associació d'animals que desenvolupa el treball a Catalunya contacta amb nosaltres

Els invisibles

bona

es preciosa

Porta 2 anys a la protectora
Veure tots els invisibles

Vols ser casa d'acollida?

Consulta tots els animals que estan buscant una casa d'acollida a l'espera de trobar una casa definitiva