Adopta un pelut

Les protectores

Collbagats, Gats de Collbató

L’Associació Gats de Collbató és una associació sense ànim de lucre dedicada a la cura i protecció dels gats del carrer. Som un grup de persones compromeses que en col·laboració amb diferents veterinaris treballem per aconseguir una millor qualitat de vida d’aquests gats. No som un refugi per animals abandonats.

Associació Protectora Canigat Vallbona d'Anoia

Som una associació sense ànim de lucre, formada només per voluntaris que vetllem pel benestar dels animals. Cuidem colònies felines, rescatem animals ferits, malalts o abandonats i els curem les ferides físiques i psicològiques perquè puguin tenir una nova vida.

Amics dels Animals a Cardona

Organització sense ànim de lucre

Associació Berguedana per a la Protecció dels Animals

L'Associació Berguedana per a la Protecció dels Animals és una associació sense ànim de lucre, en funcionament des del setembre de 1990. El radi d'actuació de l'associació és el Berguedà, tot i que manté contacte amb altres protectores i diferents grups interessats en la mateixa tasca. L'horari d'atenció al públic és de 4 a 7 de la tarda (tant per telèfon com presencial).
Veure totes les protectores

Notícies de mascotes

Un home es gasta 50.000 euros per construir una mansió de luxe per als seus 10 gossos

25/05/2022 Si l’amor es compra amb diners, el senyor Zhou intenta per tots els mitjans ser l’home més estimat del món... per als seus 10 gossos.

La ciència condemna el gat: «És el depredador invasiu més nociu per a la biodiversitat»

16/05/2022 «El gat és el depredador invasiu més nociu per a la biodiversitat». És el resum de la carta que un grup de científics espanyols acaba de publicar, en la qual es critiquen les deficiències de l’avantprojecte de llei de protecció, drets i benestar animal, aprovat pel Govern fa tres mesos. Assenyalen que el document governamental xoca frontalment amb les lleis i estratègies europees per a la conservació de la biodiversitat. La seva opinió: «L’objectiu a mitjà termini de les lleis ambientals ha de ser la desaparició dels gats salvatges, incloses les colònies felines».

Si el teu gat es llepa molt en aquesta zona del cos pot tenir algun problema

12/05/2022 Els gats són animals molt nets. Es llepen constantment, fins i tot entre uns i altres, perquè per a ells la higiene és fonamental. Si tens la sort de tenir-ne un a casa, ja hauràs comprovat el temps que la mixeta dedica cada dia a fer-ho. Es calcula que, ni més ni menys, cada gat passa més de 2 hores al dia llepant-se.

Les claus per educar el teu gos

20/04/2022 No és fàcil educar a un gos. Que li diguin a Francisco José Estévez Morales, gerent i responsable de l'Escola Canina Fran Estévez, situada a Càceres i dedicada a la reeducació d'aquests animals. El seu treball consisteix a millorar la relació entre els humans i aquests fantàstics éssers vius. "Aquí veig de tot, però el principal problema és la humanització que se'ls dona als gossos, fet que els converteix en agressius o en animals amb pors, fòbies i inseguretats", explica amb amabilitat aquest expert.

Què heu de fer si una eruga processionària del pi enverina el vostre gos?

11/04/2022 Amb l’arribada del bon temps, comença a proliferar en camps i parcs urbans l’eruga processionària del pi, cosa que suposa un gran perill per als animals de companyia. Els experts recomanen evitar el contacte amb aquests insectes tant sí com no, ja que poden fer emmalaltir de gravetat qui les olori o toqui.

Vols col·laborar amb “Adopta un pelut”?

Si ets una Protectora o Associació d'animals que desenvolupa el treball a Catalunya contacta amb nosaltres

Els invisibles

DUNKAN

En DUNKAN ha passat més de mitja vida sense família, una història trista a la que sembla que s’hagi acabat conformant després de tantes ...

Porta 1 any a la protectora
Veure tots els invisibles

Els cadells

Rock

***EN ADOPCIÓ*** Es diu Rock i es un x de pastor alemany, un mascle de 9 anys, bo i simpàtic, esperant que algú el pugui adoptar, busca una ...

Veure tots els cadells

Vols ser casa d'acollida?

Consulta tots els animals que estan buscant una casa d'acollida a l'espera de trobar una casa definitiva