Adopta un pelut

APAN

Qui som?

L’APAN és l’Associació Protectora d’Animals de l’Anoia. Una organització no governamental que va ser creada per lluitar contra l’abandonament i el maltractament dels animals ara fa 25 anys, amb pocs recursos econòmics i finançada majoritàriament mitjançant donatius de socis, padrins i ajudes esporàdiques.

?La nostra feina no acaba recollint animals, curant-los les ferides físiques i psicològiques i buscant-los una llar. La nostra feina va molt més enllà. Fem tot el que està a les nostres mans per trobar a la “persona”, si és que se li pot dir així, que ha abandonat o ha maltractat a un animal.

Estem en contra dels circs amb animals, les curses de braus, els bous embolats, els abrics de pell, els zoos, la gent que té els seus animals tancats als balcons, lligats en cadenes, la gent que fa servir als animals com a eina de treball i no els hi dona una vida digne, caçadors que un cop complerta la vida útil es desfan dels seus gossos de qualsevol manera…

També treballem en la conscienciació de la població, creiem que es l'eina més efectiva per lluitar contra el maltractament i abandonament animal, així mirem de fer xerrades a fires o esdeveniments com a convidats, la nostra pròpia fira de l'adopció anual, o fent xerrades a escoles per conscienciar als més petits sobre la responsabilitat i deures que té tindre un pelut a casa.

Al refugi actualment hi conviuen un centenar d'animals, entre gats gossos i cinc porcs vietnamites, però per el refugi hi han passat animals d'allò més inversemblant com micos i altres primats, i fins i tot un lleó, tots ells fruit de la irresponsabilitat i de l’ésser humà.

La nostra prioritat es el benestar dels animals, tant dels peluts que viuen al refugi com dels que en surten i dels que estan a fora esperant-nos..


Si vols saber més de nosaltres o com ens pots donar un cop de mà, segueix-nos a les nostres xarxes socials o visita la nostra pàgina web.

Contacta amb nosaltres

Com col·laborar

Teaming és una iniciativa solidària que va néixer l’any 1998 per ajudar a diferents col•lectius necessitats mitjançant microdonacions de 1 EURO mensual a la causa que escollim. Aquest EURO s’ingressa íntegrament al compte bancari de la causa escollida, menys del que costa actualment un cafè.
Si vols donar-nos una mà comprant alguna cosa en concret, pots donar-li un cop d’ull a la nostra llista d’amazon i veure quin material necessitem actualment i comprar-ho! L’article ens arribarà directament a nosaltres i no thauràs de preocupar de res més!
Els voluntaris son una part fonamental del funcionament del refugi.
Ser voluntari es un compromís que es fa per raons ideològiques, ètiques, morals o personals, però sobretot es fa amb el cor, decidint dedicar una part del temps, treball i recursos de forma altruista, per la qual no es rep cap compensació econòmica, però si una gran compensació, aprenentatge i experiència.
Si prefereixes fer-nos una donació econòmica de qualsevol quantitat i de manera puntual, et facilitem l’opció de fer-ho per tarjeta de crèdit o per Bizum. Posa el teu nom o raó social, la quantitat que vols donar i tría el mètode de pagament. Així de fàcil!
També pots fer-nos la donació mitjançant la plataforma online segura Paypal!
Donatiu econòmic
També pots fer-nos la donació mitjançant transferència bancaria!
Oficina: Igualada
IBAN: ES 37 0081 0365 2100 0105 3209
SWIFT: BSAB ES BB
Tens un esdeveniment proper i has de fer un regal a algú, o simplement vols fer-li un regal per que si?
Fes-li un regal solidari, regala amb el cor.
Regala una quota de soci o padrí per un any o compra alguna cosa de la nostra botiga online!
A través d’una cuota que podràs cancel·lar quan desitgis estaràs aportant molt a la tasca de la protectora. La quantitat la decideixes tu!
A més, podràs dir amb orgull “jo sóc de l’equip Apan”!
Sel·lecciona un dels peluts que viuen al refugi i apadrina'l!
Amb aquesta aportació ens estaràs ajudant a que les seves necessitats bàsiques estiguin assegurades cada mes.
Apadrinar es converteix en una maravellosa i gratificant experiència, ja que quan apadrines un animal es crea un vincle especial entre tu i ell, i es quan de veritat comences a ser part directe de la seva vida. Podràs venir a visitar-lo, mimar-lo i fer que per una estona s’oblidi de la vida al refugi (sempre amb cita prèvia i amb supervisió).
A més, podràs dir amb orgull “jo sóc de l’equip Apan”
Les cases d’acollida compleixen una funció essencial e indispensable per les protectores.
Ser casa d’acollida d’un animal implica donar-li un sostre provisional, fins que trobi un adoptant definitiu o es recuperi de la seva situació particular.
En ocasions es necessiten cases d’acollida per animals lactants o que requereixen estar tranquils per recuperar-se d’una malaltia o cirugia.

Condicions d'adopció

TENS MOLTES RAONS PER ADOPTAR

Els procés d'adopció és molt sen

  1. Empleneu el formulari que trobareu al següent enllaç i enviar-lo per correu electrònic a info@protectora-apan.org o per whatsapp a +34 699 41 00 47
  2. El més aviat possible ens posarem en contacte amb vosaltres per resoldre qualsevol dubte del qüestionari i per concretar una visita al refugi.
  3. El dia de la visita us ensenyarem i us explicarem el caràcter i necessitats del pelut que hagueu pre-seleccionat (si es que ho heu fet) i de la resta de peluts que nosaltres creiem que podrien encaixar millor en el vostre cercle familiar i estil de vida.
  4. Si tot va bé i hi ha matx per les dues parts, i després de resoldre-us qualsevol dubte que tingueu sobre el procés d'adopció i l'adaptació, concretarem un altre dia posterior per formalitzar el contracte d'adopció i que us pugueu endur al nou membre de la família a casa! FELICITATS! 

El dia de l'adopció haureu de portar tota la documentació que sigui necessària, a més de collar, arnés i corretja o transportí, tot el necessari per endur-vos el pelut a casa.

Els animals s’entreguen vacunats, desparasitats, xipats i esterilitzats.