Adopta un pelut

APAN

Qui som?

L’APAN és l’Associació Protectora d’Animals de l’Anoia. Una organització no governamental que va ser creada per lluitar contra l’abandonament i el maltractament dels animals. Amb pocs recursos econòmics i finançada majoritàriament mitjançant donatius de socis, padrins i ajudes esporàdiques.?

La nostra feina no acaba recollint animals, curant-los les ferides físiques i psicològiques i buscant-los una llar. La nostra feina va molt més enllà. Fem el possible i l’impossible per trobar la “persona”, si és que se li pot dir així, que ha abandonat o ha fet mal a un animal.

Lluitem contra els circs que porten animals, les curses de braus, els bous embolats, els abrics de pell, els zoos, la gent que té els seus animals tancats als balcons, lligats en cadenes…a tota aquesta gent els hi fem saber que estem a l’aguait i que farem tot el que podrem per a que no se surtin amb la seva. 

Contacta amb nosaltres

Com col·laborar

Acolliment
Hi ha animals que necessiten més atenció que altres perquè estan malalts, són vellets o se’ls hi ha de donar el biberó. Busquem persones que els hi vulguin fer de casa d’acollida per un període a vegades una mica llarg fins a que els hi trobem una llar o fins a que hagi passat l’emergència que ens hagi pogut sorgir al refugi. Si vols fer de casa d’acollida truca’ns al 699410047, envia’ns preferentment un whats o un e-mail, ja que no sempre podem contestar.
L’apadrinament
Vols fer de padrí o ser soci de l’Apan? La quota la decideixes tu. Amb els teus diners podrem continuar lluitant per ajudar els animals i fer funcionar el refugi. Truca’ns al 699410047, envia’ns preferentment un whats o un e-mail, ja que no sempre podem contestar. Tingueu en compte però que el fet de ser soci o padrí no comporta que haguem d’agafar tots els animals que us trobeu. Si fos així hauríem de tancar demà mateix la protectora. Ens agradaría poder recollir tots i cadascun del animals que hi ha al carrer, però per desgràcia no tenim més capacitat.
Tampoc no podem escriure cartes personalitzades als socis i padrins. No tenim prou personal i pensem que els diners han de ser destinats als animals i no a la burocràcia. Podeu seguir el dia a dia de la protectora al Facebook de l’Apan.
Donatius materials
Empreses fabricants de menjar per animals i que tenen sobreproducció, o bé partides a caducar en els pròxims mesos, etc.
Material de segona mà: collars, corretges, mantes.
Si el vols comprar nou, perquè prefereixes fer un donatiu físic: collars, corretges, raspalls, accessoris, collars anti-paràsits, des-parastiadors líquids,
… i sobretot menjar en llaunes tant per gat com per gossos !
Medicines, complements per l’hospital, etc.
Transportins individuals tant de gos com de gat.
Donatiu econòmic
A la nostra pàgina web podeu trobar diferents maneres de fer aportacions econòmiques a l'apartat donatius. www.protectora-apan.org
Soci
A la nostra pàgina web trobaràs el formulari per fer-te soci. www.protectora-apan.org
Voluntari
El nostre equip de voluntaris és el suport dels treballadors i voluntaris fixes del refugi, així com de la Junta de l’Apan. Les seves tasques van desde ajudar en la netaja de les instal.lacions, passejar els gossos, organitzar esdeveniments, ocupar-se del facebook, fer fotos dels animals per penjar a la pàgina, vendre loteria…
Si vols fer de voluntari truca’ns al 699410047, envia’ns preferentment un whats o un e-mail, ja que no sempre podem contestar. Per ser voluntari només demanem un requisit, a part de ser major d’edat, COMPROMÍS!.
Tu poses el dia que vols venir i amb quina regularitat. A partir d’aquí demanem serietat. Si et compromets hem de poder comptar amb tu de veritat. Veuràs que l’esforç val la pena.

Condicions d'adopció

TENS MOLTES RAONS PER ADOPTAR

Vols adoptar un dels nostres animals? Truca’ns al 699410047, envia’ns preferentment un whats o un e-mail, ja que no sempre podem contestar. Us donarem hora per venir al refugi i escollirem junts el nou membre de la família. A vegades el primer gos que escollim no és el més adient per la família o la família no és la més adient pel gos. Els nostres gossos no es donen en adopció ni per vigilar parcel.les, ni per viure en balcons, ni per caçar… es donen en adopció per ser un membre més de la vostra família.