Adopta un pelut

Xiqui

Ho està passant malament a la gàbia!

Quan varem anar a recollir en Xiqui ens van explicar que havien vist com un cotxe el descarregava i el deixava lligat al costat de la carretera. Tenia el coll amb ferides com si li haguessin rapat zones perquè el collar elèctric fos més efectiu. Com us podeu imaginar patia d’una hipersensibilitat extrema a la zona del coll que a dia d’avui ja ha superat, es deixa posar el collar amb tota tranquil•litat.

El nostre gegantot preferit, disfruta d’alló més jugant com si fos un cadellet de 3 mesos, no és gens conscient del seu tamany, cosa que el fa encara més divertit. Li encanta rebre les carícies i l’atenció dels nostres voluntaris.

Encara li queda alguna que altre por, sobretot quan sent sorolls que no sap d’on venen, però reacciona estirant-se a terra com si així es pogués protegir.

En Xiqui necessita una família amb espai i temps per poder-lo ajudar a convertir-se en un pelut súper feliç!

Si vols incorporar un pelut fantàstic a la teva família, vine a conèixer en Xiqui!

Sexe:
Mascle
Mida:
Gran
Xiqui busca una família

TERRA VIVA, Associació Protectora d'Animals de la Garrotxa

Som una associació sense ànim de lucre creada fonamentalment per promoure l’adopció responsable, l’identificació i l’esterització dels animals de companyia i combatre l’abandonament mitjançant la concienciació i la informació al públic.

Més informació

Condicions d'adopció

Pots veure els nostres animals en els àlbums en la secció d'adopció de la nostra pàgina web i al nostre facebook. L'entrada d'animals a la protectora és constant, pel que t'animem a venir a la protectora per conèixer als nostres animals en persona i conèixer el teu futur company. Segur que algun d'ells et roba el cor!

El primer pas a realitzar és omplir un qüestionari de pre-adopció. D'aquesta manera et podem assessorar i ajudar a trobar un company que encaixi amb la família i aconsellar-te en el procés d'adaptació. Com sempre diem: hi ha un animal per a cada casa!

Una vegada omplert el qüestionari podràs conèixer els nostres animals. Deixa't assessorar i segur que trobaràs el teu company perfecte. No tinguis pressa!

Abans de formalitzar l'adopció, hi ha la possibilitat de fer una acollida pre-adopció per assegurar que el teu nou amic i tu encaixeu a la perfecció. Si tot va bé, passat aquest període formalitzarem el contracte d'adopció definitiu. 

Per adoptar un animal has de ser major d'edat, presentar el teu DNI, firmar el contracte d'adopció i abonar la taxa d'adopció al Consell Comarcal de la Garrotxa. 

La taxa d'adopció és de 120 euros per als gossos i de 58,30 euros per els gats en concepte de despeses de desparasitació, esterilització, vacunes que toquin fins al moment de l'adopció i en cas dels animals adults a més, test (leishmania en gossos i FIV en gats) que es fa en el moment de l'esterilització, microxip i cartilla veterinaria. 

Els animals am algun tipus de malaltia crònica, els vellets o aquells que tinguin alguna característica que dificulti la seva adopció es donaran en adopció sense cap cost.

En aquells casos en què es consideri necessari, farem un seguiment de l'adopció i t'assesorarem durant els primers dies si ho necessites.

Anima't a donar una nova oportunitat a un animal abandonat, t'ho agraïrà tota la vida! 

Fotos de Xiqui

Foto Xiqui