Adopta un pelut

Tram

Ficha de Tram

en adopción Urgente

Clase

Perro

Nombre:

Tram

Desde

20-5-2014

Sexo

Macho

Edad

11 años y 8 meses

fecha de nacimiento

2/2006

Raza

pastor aleman

Tamaño

Grande

Localidad

Olot (Gerona)

Situación

en perrera

ID

211

Salud

bona /buena

Descripción

A en Tram el vam trobar al costat de la carretera brut, molt prim, ple de paràsits i amb una fractura a la pota deguda, probablement, a un atropellament sofert dies abans. Un abandonament en tota regla.

Avui ja està recuperat del tot i preparat per trobar una família que no el torni a abandonar mai més i li doni l'afecte que necessita i es mereix.

Tot i la seva edat, és un gos actiu al que li agrada sortir a passejar i disfrutar de l'aire lliure i és simpàtic i agraït amb les persones que coneix.

Degut a la seva mida, necessita espai i exercici diaris. És el gos perfecte per a una família que vulgui disfrutar de l'agraïment d'un animal rescatat i a la vegada vulgui tenir la casa ben controlada. En Tram sempre està atent al que passa al seu voltant!

Sexe:
Mascle
Mida:
Gran
Tram busca una família
Tram busca una casa d'acollida

TERRA VIVA, Associació Protectora d'Animals de la Garrotxa

Som una associació sense ànim de lucre creada fonamentalment per promoure l’adopció responsable, l’identificació i l’esterització dels animals de companyia i combatre l’abandonament mitjançant la concienciació i la informació al públic.

Més informació

Condicions d'adopció

Pots veure els nostres animals en els àlbums en la secció d'adopció de la nostra pàgina web i al nostre facebook. L'entrada d'animals a la protectora és constant, pel que t'animem a venir a la protectora per conèixer als nostres animals en persona i conèixer el teu futur company. Segur que algun d'ells et roba el cor!

El primer pas a realitzar és omplir un qüestionari de pre-adopció. D'aquesta manera et podem assessorar i ajudar a trobar un company que encaixi amb la família i aconsellar-te en el procés d'adaptació. Com sempre diem: hi ha un animal per a cada casa!

Una vegada omplert el qüestionari podràs conèixer els nostres animals. Deixa't assessorar i segur que trobaràs el teu company perfecte. No tinguis pressa!

Abans de formalitzar l'adopció, hi ha la possibilitat de fer una acollida pre-adopció per assegurar que el teu nou amic i tu encaixeu a la perfecció. Si tot va bé, passat aquest període formalitzarem el contracte d'adopció definitiu. 

Per adoptar un animal has de ser major d'edat, presentar el teu DNI, firmar el contracte d'adopció i abonar la taxa d'adopció al Consell Comarcal de la Garrotxa. 

La taxa d'adopció és de 120 euros per als gossos i de 58,30 euros per els gats en concepte de despeses de desparasitació, esterilització, vacunes que toquin fins al moment de l'adopció i en cas dels animals adults a més, test (leishmania en gossos i FIV en gats) que es fa en el moment de l'esterilització, microxip i cartilla veterinaria. 

Els animals am algun tipus de malaltia crònica, els vellets o aquells que tinguin alguna característica que dificulti la seva adopció es donaran en adopció sense cap cost.

En aquells casos en què es consideri necessari, farem un seguiment de l'adopció i t'assesorarem durant els primers dies si ho necessites.

Anima't a donar una nova oportunitat a un animal abandonat, t'ho agraïrà tota la vida! 

Fotos de Tram

Foto Tram