Adopta un pelut

Nasitu

Us presentem en Nasitu!!!

Aquest vailet, va arribar a Terra Viva en un estat lamentable. Les nostres sospites ràpidament es van confirmar, positiu en leishmània, els resultats de les analítiques no eren massa esperançadors. Però amb l’alimentació i el tractament adequats, aquí el teniu gaudint de la vida. No es compatible amb gats!

En Nasito és un pelut agraït que disfruta de cada segon i en tot moment la vida, li encanta prendre el sol, menjar, sortir a passejar, córrer pel pati i veure la seva padrina que l’estima un munt!

En Nasito s’ha aferrat a la vida per poder tenir una segona oportunitat, li vols donar tu?

Vine i te’l presentarem!

Si el voleu ajudar però no el podeu adoptar,difoneu, entre tots li trobarem una llar o una casa d’acollida indefinida!

Sexe:
Mascle
Mida:
Mitjà
Nasitu busca una família
Nasitu busca una casa d'acollida

TERRA VIVA, Associació Protectora d'Animals de la Garrotxa

Som una associació sense ànim de lucre creada fonamentalment per promoure l’adopció responsable, l’identificació i l’esterització dels animals de companyia i combatre l’abandonament mitjançant la concienciació i la informació al públic.

Més informació

Condicions d'adopció

Pots veure els nostres animals en els àlbums en la secció d'adopció de la nostra pàgina web i al nostre facebook. L'entrada d'animals a la protectora és constant, pel que t'animem a venir a la protectora per conèixer als nostres animals en persona i conèixer el teu futur company. Segur que algun d'ells et roba el cor!

El primer pas a realitzar és omplir un qüestionari de pre-adopció. D'aquesta manera et podem assessorar i ajudar a trobar un company que encaixi amb la família i aconsellar-te en el procés d'adaptació. Com sempre diem: hi ha un animal per a cada casa!

Una vegada omplert el qüestionari podràs conèixer els nostres animals. Deixa't assessorar i segur que trobaràs el teu company perfecte. No tinguis pressa!

Abans de formalitzar l'adopció, hi ha la possibilitat de fer una acollida pre-adopció per assegurar que el teu nou amic i tu encaixeu a la perfecció. Si tot va bé, passat aquest període formalitzarem el contracte d'adopció definitiu. 

Per adoptar un animal has de ser major d'edat, presentar el teu DNI, firmar el contracte d'adopció i abonar la taxa d'adopció al Consell Comarcal de la Garrotxa. 

La taxa d'adopció és de 120 euros per als gossos i de 58,30 euros per els gats en concepte de despeses de desparasitació, esterilització, vacunes que toquin fins al moment de l'adopció i en cas dels animals adults a més, test (leishmania en gossos i FIV en gats) que es fa en el moment de l'esterilització, microxip i cartilla veterinaria. 

Els animals am algun tipus de malaltia crònica, els vellets o aquells que tinguin alguna característica que dificulti la seva adopció es donaran en adopció sense cap cost.

En aquells casos en què es consideri necessari, farem un seguiment de l'adopció i t'assesorarem durant els primers dies si ho necessites.

Anima't a donar una nova oportunitat a un animal abandonat, t'ho agraïrà tota la vida! 

Fotos de Nasitu

Foto Nasitu