Adopta un pelut

Dux i Dax

En Dux i en Dax us desitgen un bon dia!

En Dux (esquerra) té uns 6-7 anys i és un gosset alegre, simpàtic, carinyós i molt agraït. Li encanta sortir a passejar i disfruta de l'aire lliure, però sap estar tranquil quan és moment de descansar. Li encanta prendre el sol!

En Dax (dreta) té uns 4-5 anys. És alegre i agraït, però un xic tímid amb els desconeguts i davant les novetats, res que no s'arregli amb un xic de paciència! Té molta energia i li encanta córrer a camp obert, és el company perfecte per sortir a fer esport!

Tots dos es porten molt bé entre ells i amb els altres gossos. Els falta un xic de socialització amb el món exterior, però amb una mica de temps i quatre carantonyes estem segurs que s'adaptarien a qualsevol tipus de vivenda.

Sexe:
Mascle
Mida:
Petit
Dux i Dax busca una família

TERRA VIVA, Associació Protectora d'Animals de la Garrotxa

Som una associació sense ànim de lucre creada fonamentalment per promoure l’adopció responsable, l’identificació i l’esterització dels animals de companyia i combatre l’abandonament mitjançant la concienciació i la informació al públic.

Més informació

Condicions d'adopció

Pots veure els nostres animals en els àlbums en la secció d'adopció de la nostra pàgina web i al nostre facebook. L'entrada d'animals a la protectora és constant, pel que t'animem a venir a la protectora per conèixer als nostres animals en persona i conèixer el teu futur company. Segur que algun d'ells et roba el cor!

El primer pas a realitzar és omplir un qüestionari de pre-adopció. D'aquesta manera et podem assessorar i ajudar a trobar un company que encaixi amb la família i aconsellar-te en el procés d'adaptació. Com sempre diem: hi ha un animal per a cada casa!

Una vegada omplert el qüestionari podràs conèixer els nostres animals. Deixa't assessorar i segur que trobaràs el teu company perfecte. No tinguis pressa!

Abans de formalitzar l'adopció, hi ha la possibilitat de fer una acollida pre-adopció per assegurar que el teu nou amic i tu encaixeu a la perfecció. Si tot va bé, passat aquest període formalitzarem el contracte d'adopció definitiu. 

Per adoptar un animal has de ser major d'edat, presentar el teu DNI, firmar el contracte d'adopció i abonar la taxa d'adopció al Consell Comarcal de la Garrotxa. 

La taxa d'adopció és de 120 euros per als gossos i de 58,30 euros per els gats en concepte de despeses de desparasitació, esterilització, vacunes que toquin fins al moment de l'adopció i en cas dels animals adults a més, test (leishmania en gossos i FIV en gats) que es fa en el moment de l'esterilització, microxip i cartilla veterinaria. 

Els animals am algun tipus de malaltia crònica, els vellets o aquells que tinguin alguna característica que dificulti la seva adopció es donaran en adopció sense cap cost.

En aquells casos en què es consideri necessari, farem un seguiment de l'adopció i t'assesorarem durant els primers dies si ho necessites.

Anima't a donar una nova oportunitat a un animal abandonat, t'ho agraïrà tota la vida! 

Fotos de Dux i Dax

Foto Dux i Dax