Adopta un pelut

TERRA VIVA, Associació Protectora d'Animals de la Garrotxa

Qui som?

Com a protectora, actualment gestionem el servei de Recollida i Custòdia d’Animals de Companyia de la comarca de la Garrotxa, així que vetllem pels animals que s’abandonen a la nostra comarca recollint-los i tenint cura d’ells amb amor i respecte fins que són adoptats. Gossos i gats que moltes vegades arriben a la protectora en condicions pèssimes i necessiten tractaments veterinàris i/o etològics extraordinaris a més de les cures regulars. 

També gestionem les colònies dels gats de carrer, esterilitzant i fent el control sanitari de tots aquells gats que ens és possible.


ELS NOSTRES OBJECTIUS:

Fomentar l'adopció

La nostra prioritat és que els tots nostres animals siguin adoptats i trobin famílies que els cuidin i els estimin com es mereixen. Treballem per divulgar i donar a conèixer els animals acollits que esperen una nova

oportunitat.

Sensibilització

Treballem per apropar a la ciutadania la realitat de l’abandonament dels animals i fomentar el bon tracte cap a ells.

Concienciació

Treballem per concienciar als propietaris d’animals sobre la necessitat d’una tinença responsable

Condicions d'adopció

Pots veure els nostres animals en els àlbums en la secció d'adopció de la nostra pàgina web i al nostre facebook. L'entrada d'animals a la protectora és constant, pel que t'animem a venir a la protectora per conèixer als nostres animals en persona i conèixer el teu futur company. Segur que algun d'ells et roba el cor!

El primer pas a realitzar és omplir un qüestionari de pre-adopció. D'aquesta manera et podem assessorar i ajudar a trobar un company que encaixi amb la família i aconsellar-te en el procés d'adaptació. Com sempre diem: hi ha un animal per a cada casa!

Una vegada omplert el qüestionari podràs conèixer els nostres animals. Deixa't assessorar i segur que trobaràs el teu company perfecte. No tinguis pressa!

Abans de formalitzar l'adopció, hi ha la possibilitat de fer una acollida pre-adopció per assegurar que el teu nou amic i tu encaixeu a la perfecció. Si tot va bé, passat aquest període formalitzarem el contracte d'adopció definitiu. 

Per adoptar un animal has de ser major d'edat, presentar el teu DNI, firmar el contracte d'adopció i abonar la taxa d'adopció al Consell Comarcal de la Garrotxa. 

La taxa d'adopció és de 120 euros per als gossos i de 58,30 euros per els gats en concepte de despeses de desparasitació, esterilització, vacunes que toquin fins al moment de l'adopció i en cas dels animals adults a més, test (leishmania en gossos i FIV en gats) que es fa en el moment de l'esterilització, microxip i cartilla veterinaria. 

Els animals am algun tipus de malaltia crònica, els vellets o aquells que tinguin alguna característica que dificulti la seva adopció es donaran en adopció sense cap cost.

En aquells casos en què es consideri necessari, farem un seguiment de l'adopció i t'assesorarem durant els primers dies si ho necessites.

Anima't a donar una nova oportunitat a un animal abandonat, t'ho agraïrà tota la vida!