Adopta un pelut

Refugi el Tuc

Qui som?

El Refugi el Tuc és una associació sense ànim de lucre que es dedica a l'acollida de gossos abandonats dins el municipi del Pont de Vilomara i Rocafort.


Disposa de quinze habitacions amb pati i amplis espais de bosc on poden gaudir jugant i corrent.


La finalitat principal del refugi el Tuc de cara a aquests animals recollits és procurar-los el màxim confort, cobrint totes les necessitats veterinàries, d'higiene i sobretot de l'estimació que necessiten fins al moment de trobar una família que els adopti i una llar on ser feliços.


Com a activitats, el refugi el Tuc organitza caminades dos cops a l'any (una per la primavera i una altra per la tardor) que són perfectes per donar a conèixer el refugi i compartir un passeig amb els gossos.


El refugi el Tuc necessita de l'ajuda de qualsevol persona que vulgui col·laborar, tant a nivell econòmic (qualsevol aportació, per petita que sigui, serà benvinguda). Es poden fer socis i ajudar també de manera voluntària en les tasques i en el passeig dels gossos.


Sempre hi ha gossos necessitats i per això es promouen les adopcions per trobar-los una família que els cuidi. També hi ha gossos que precisen d'una llar on créixer ja que tenen pocs dies de vida.


Només cal que vingueu a conèixer al refugi el Tuc i us quedareu encantats de com d'agraïts són els gossos acollits.

Contacta amb nosaltres