Adopta un pelut

MILKA

La Milka la van 'abandonar' al refugi, en principi es quedava en acollida fins que la puguessin recuperar però poc després vam adonar-nos que li havien jugat una mala passada, els propietaris se'n van desentendre i mai més han tornat a buscar-la. Ara ja està acostumada al refugi i li encanta fer trucs; juga a buscar la pilota, te la porta perquè li tiris i està molt contenta quan ens veu i pot sortir a córrer i jugar

Raça:
x Gos d'Atura
Sexe:
Femella
Edat:
8 anys
Mida:
Gran
Caràcter:
Alegre i juganera. Desconfiada quan no sap les intencions de qui s'aproxima per tocar-la o manipular-la. Dominant, pot conviure amb altres gossos sempre que no suposin una amenaça per ella i els seus recursos.
MILKA busca una família

Associació Els Quissos

Som una associació dedicada a ajudar a gossos i gats que les seves famílies no poden atendre, en algunes ocasions també recollim animals abandonats. El nostre treball és possible gràcies a l'esforç dels voluntaris i col·laboradors.

Més informació

Condicions d'adopció

L'adoptant ha de considerar al seu animal com un membre de la família. No donem en adopció a gossos per fer funcions de vigilància o caça ni que hagin de viure permanentment a l'exterior.

Entenem l'adopció com l'acceptació d'un ésser viu de qui s'ha de tenir cura: dur-lo al veterinari si està malalt, alimentar-lo i  estimar-lo.

Com col·laborar

Voluntari
Si t'agrada el treball de camp i estar en contacte amb aquests éssers tan meravellosos que són els gossos, no ho dubtis!! Truca'ns o posa't en contacte amb nosaltres a traves del facebook o per correu electrònic. Quedarem un dia i t'explicarem de quina manera ens pots ajudar
Padrins
Tenim quissos que per diferents motius no poden anar en adopció per això tenim l'opció del padrí. Amb una quantitat al mes, que aconsellem de 10 euros, pots fer-te padrí/na d'un dels nostres quissos i venir-lo a veure i passejar-lo sempre que vulguis.
Si hi ha moltes entitats a les que voldries ajudar però no et decideixes o bé no et pots permetre fer-te padrí o soci, el Teaming és la teva oportunitat de ser solidari. Fàcil i ràpida. Per només un euro al mes ens ajudaràs molt!
Casa d'acollida
T'agradaria tenir un dels nostres quissos a casa una temporada. Normalment per convalescències, necessitem que algun dels nostres quissos passi uns dies en una casa. Si ets de Manresa o els voltants no dubtis a contactar amb nosaltres!!

Fotos de MILKA

Foto MILKA

Foto MILKA

Foto MILKA

Foto MILKA