Adopta un pelut

LILA

La Lila és una gossa jove i com a tal és activa i joganera. És protectora dels seus. Va aparèixer a casa d'una noia amb un altre gos -el Bosc- que suposem és el seu germà. Estava molt prima i espantada, a casa seva es van recuperar i després els va portar al refugi. La Lila és especial, li falta un ull però això no li impedeix de fer vida normal.

Si voleu veure la Lila en acció cliqueu a l'enllaç següent del nostre canal de youtube: https://www.youtube.com/watch?v=uWeaQjRJuPg

Raça:
Creuada
Sexe:
Femella
Edat:
5 anys
Mida:
Mitjà
Caràcter:
Amb les persones és molt bona, afectuosa, no et salta a sobre per demanar que li facis caricies però li agraden moooolt. Amb els gossos és defensora dels seus, sobretot defensa el seu germà, el Bosc
LILA busca una família

Associació Els Quissos

Som una associació dedicada a ajudar a gossos i gats que les seves famílies no poden atendre, en algunes ocasions també recollim animals abandonats. El nostre treball és possible gràcies a l'esforç dels voluntaris i col·laboradors.

Més informació

Condicions d'adopció

L'adoptant ha de considerar al seu animal com un membre de la família. No donem en adopció a gossos per fer funcions de vigilància o caça ni que hagin de viure permanentment a l'exterior.

Entenem l'adopció com l'acceptació d'un ésser viu de qui s'ha de tenir cura: dur-lo al veterinari si està malalt, alimentar-lo i  estimar-lo.

Com col·laborar

Voluntari
Si t'agrada el treball de camp i estar en contacte amb aquests éssers tan meravellosos que són els gossos, no ho dubtis!! Truca'ns o posa't en contacte amb nosaltres a traves del facebook o per correu electrònic. Quedarem un dia i t'explicarem de quina manera ens pots ajudar
Padrins
Tenim quissos que per diferents motius no poden anar en adopció per això tenim l'opció del padrí. Amb una quantitat al mes, que aconsellem de 10 euros, pots fer-te padrí/na d'un dels nostres quissos i venir-lo a veure i passejar-lo sempre que vulguis.
Si hi ha moltes entitats a les que voldries ajudar però no et decideixes o bé no et pots permetre fer-te padrí o soci, el Teaming és la teva oportunitat de ser solidari. Fàcil i ràpida. Per només un euro al mes ens ajudaràs molt!
Casa d'acollida
T'agradaria tenir un dels nostres quissos a casa una temporada. Normalment per convalescències, necessitem que algun dels nostres quissos passi uns dies en una casa. Si ets de Manresa o els voltants no dubtis a contactar amb nosaltres!!

Fotos de LILA

Foto LILA

Foto LILA

Foto LILA

Foto LILA

Foto LILA

Foto LILA

Foto LILA

Foto LILA

Foto LILA

Foto LILA

Foto LILA

Foto LILA