Adopta un pelut

LADY

és reservada i una mica tímida, molt dolça i suau. Amb els altres gossos és reservada i silenciosa. Al principi és tímida però ràpidament agafa confiança quan veu que els altres van amb bones intencions. Li encanta sortir a passejar.

Raça:
x Pastor Alemany
Sexe:
Femella
Edat:
8 anys
Mida:
Gran
Caràcter:
Molt bona, una mica tímida. Confiable
LADY ja està adoptada!

Associació Els Quissos

Som una associació dedicada a ajudar a gossos i gats que les seves famílies no poden atendre, en algunes ocasions també recollim animals abandonats. El nostre treball és possible gràcies a l'esforç dels voluntaris i col·laboradors.

Més informació

Com col·laborar

Voluntari
Si t'agrada el treball de camp i estar en contacte amb aquests éssers tan meravellosos que són els gossos, no ho dubtis!! Truca'ns o posa't en contacte amb nosaltres a traves del facebook o per correu electrònic. Quedarem un dia i t'explicarem de quina manera ens pots ajudar
Padrins
Tenim quissos que per diferents motius no poden anar en adopció per això tenim l'opció del padrí. Amb una quantitat al mes, que aconsellem de 10 euros, pots fer-te padrí/na d'un dels nostres quissos i venir-lo a veure i passejar-lo sempre que vulguis.
Si hi ha moltes entitats a les que voldries ajudar però no et decideixes o bé no et pots permetre fer-te padrí o soci, el Teaming és la teva oportunitat de ser solidari. Fàcil i ràpida. Per només un euro al mes ens ajudaràs molt!
Casa d'acollida
T'agradaria tenir un dels nostres quissos a casa una temporada. Normalment per convalescències, necessitem que algun dels nostres quissos passi uns dies en una casa. Si ets de Manresa o els voltants no dubtis a contactar amb nosaltres!!

Fotos de LADY

Foto LADY

Foto LADY

Foto LADY

Foto LADY

Foto LADY

Foto LADY

Foto LADY

Foto LADY

Foto LADY

Foto LADY

Foto LADY

Foto LADY