Adopta un pelut

CRISTEL

La Cristel va arribar al refugi quan era cadell junt amb els seus germans i altres gossos del mateix propietari, inicialment estaven en acollida temporal però ara ja està en adopció. Li agraden molt les llaminadures, tant que si et descuides et mossega els dits i tot. Quan et te confiança es posa de panxa enlaire perquè li facis massatges i li gratis la panxa. La Cristel té leishmania i s'ha de fer controls de tant en tant, però això no és un problema greu per ella, fa vida normal i està molt activa i alegre.

Raça:
Creuada
Sexe:
Femella
Edat:
8 anys
Mida:
Gran
Caràcter:
Molt bona però una mica poruga, desconfia de les persones que no coneix. Afectuosa i simpàtica quan agafa confiança en algú
CRISTEL busca una família
CRISTEL busca una casa d'acollida

Associació Els Quissos

Som una associació dedicada a ajudar a gossos i gats que les seves famílies no poden atendre, en algunes ocasions també recollim animals abandonats. El nostre treball és possible gràcies a l'esforç dels voluntaris i col·laboradors.

Més informació

Estàs interessat en CRISTEL? Contacta!

Condicions d'adopció

L'adoptant ha de considerar al seu animal com un membre de la família. No donem en adopció a gossos per fer funcions de vigilància o caça ni que hagin de viure permanentment a l'exterior.

Entenem l'adopció com l'acceptació d'un ésser viu de qui s'ha de tenir cura: dur-lo al veterinari si està malalt, alimentar-lo i  estimar-lo.

Com col·laborar

Voluntari
Si t'agrada el treball de camp i estar en contacte amb aquests éssers tan meravellosos que són els gossos, no ho dubtis!! Truca'ns o posa't en contacte amb nosaltres a traves del facebook o per correu electrònic. Quedarem un dia i t'explicarem de quina manera ens pots ajudar
Padrins
Tenim quissos que per diferents motius no poden anar en adopció per això tenim l'opció del padrí. Amb una quantitat al mes, que aconsellem de 10 euros, pots fer-te padrí/na d'un dels nostres quissos i venir-lo a veure i passejar-lo sempre que vulguis.
Si hi ha moltes entitats a les que voldries ajudar però no et decideixes o bé no et pots permetre fer-te padrí o soci, el Teaming és la teva oportunitat de ser solidari. Fàcil i ràpida. Per només un euro al mes ens ajudaràs molt!
Casa d'acollida
T'agradaria tenir un dels nostres quissos a casa una temporada. Normalment per convalescències, necessitem que algun dels nostres quissos passi uns dies en una casa. Si ets de Manresa o els voltants no dubtis a contactar amb nosaltres!!

Fotos de CRISTEL

Foto CRISTEL

Foto CRISTEL

Foto CRISTEL

Foto CRISTEL