Adopta un pelut

Associació Els Quissos

Qui som?

Estem constituïts com a associació sense ànim de lucre dedicada a ajudar i acollir gossos i gats. La majoria viuen al nostre refugi en plena natura i alguns també en cases d’acollida.

El nostre objectiu és trobar famílies que els vulguin adoptar ajudant així a reduir el nombre d’abandonaments. Entreguem tots els nostres animals vacunats, amb xip, analítiques i esterilitzats o en casos excepcionals demanem compromís d’esterilització als futurs propietaris. El cost de l'adopció són 190€ per gossos i 90€ pels gats, amb la finalitat de cobrir una part de les despeses mínimes de vacunes, microxip i esterilització i poder seguir endavant amb la nostra tasca

Som una protectora petita i treballem per incrementar el nombre d’adopcions i evitar que els gossos passin massa temps al refugi sense gaudir de la vida en família que es mereixen. No obstant, els garantim totes les necessitats bàsiques que necessiten: aliments i aigua, passejos i educació, atenció i jocs, dietes específiques, cures veterinàries i medicacions sempre que és necessari.

No podríem fer el que fem sense l’ajuda dels voluntaris, les cases d’acollida i els veterinaris col·laboradors.

Si vols conèixer alguns dels nostres quissos o mixes o vols fer-te voluntari/a no dubtis a contactar amb nosaltres.

 

Per veure vídeos dels nostres quissos seguex-nos a youtube: https://www.youtube.com/user/elsquissos


Per fer donatius:

IBAN ES67 2100 4955 5622 0000 9092 (CaixaBank)

Com col·laborar

Voluntari
Si t'agrada el treball de camp i estar en contacte amb aquests éssers tan meravellosos que són els gossos, no ho dubtis!! Truca'ns o posa't en contacte amb nosaltres a traves del facebook o per correu electrònic. Quedarem un dia i t'explicarem de quina manera ens pots ajudar
Padrins
Tenim quissos que per diferents motius no poden anar en adopció per això tenim l'opció del padrí. Amb una quantitat al mes, que aconsellem de 10 euros, pots fer-te padrí/na d'un dels nostres quissos i venir-lo a veure i passejar-lo sempre que vulguis.
Si hi ha moltes entitats a les que voldries ajudar però no et decideixes o bé no et pots permetre fer-te padrí o soci, el Teaming és la teva oportunitat de ser solidari. Fàcil i ràpida. Per només un euro al mes ens ajudaràs molt!
Casa d'acollida
T'agradaria tenir un dels nostres quissos a casa una temporada. Normalment per convalescències, necessitem que algun dels nostres quissos passi uns dies en una casa. Si ets de Manresa o els voltants no dubtis a contactar amb nosaltres!!

Condicions d'adopció

L'adoptant ha de considerar al seu animal com un membre de la família. No donem en adopció a gossos per fer funcions de vigilància o caça ni que hagin de viure permanentment a l'exterior.

Entenem l'adopció com l'acceptació d'un ésser viu de qui s'ha de tenir cura: dur-lo al veterinari si està malalt, alimentar-lo i  estimar-lo.