Adopta un pelut

Vito

Creuat de Mastí, gran. Molt bonic i jovenet. Va entrar de cadell.

Raça:
creaut de mastí
Sexe:
Mascle
Mida:
Gran
Caràcter:
Em dic Vito i vaig entrar a la Prote quan era un cadellet, el Sant Esteve de l'any passat. Vaig arribar-hi en molt mal estat i gràcies a les atencions i les meves immenses ganes de viure em vaig recuperar totalment. Tinc poc més d'un anyet i m'he fet "gran" al Refugi. Tinc tanteeeeeees ganes de viure en família... Sóc creuat de mastí o sigui que sóc un preciós "grandullón" i per aquí comenten que tot el que tinc de gran ho tinc de bo i simpàtic... M'hi poso bé per la foto, a veure si finalment algú de bon cor es fixa en mi i em dóna la vida que mereixo... Jo prometo ser un bon Company i estimar-vos com no us podeu imaginar ;)
Vito busca una família

Associació Protectora d'Animals de Tàrrega

Centre, refugi , de la comarca de l'Urgell, on acollim gossos que no tenen llar, ja que persones sense escrúpols els han abandonat... Amb l'esforç i la passió de socis/es i voluntaris/es es lluita perquè trobin una nova llar i la llibertat que tant és mereixen.

Més informació

Condicions d'adopció

PER MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS GOSSOS I GOSSES,QUE TENIM EN ADOPCIÓ A LA PROTECTORA, US HEU DE DIRIGIR AL NOSTRE FACEBOOK!

S'ACTUALITZA CADA DIA I PODREU SEGUIR LES NOVETATS DE LA PROTECTORA.

EN L'APARTAT DE FOTOS, ENTRE D'ALTRES, I HI HA L'ÀLBUM " EN ADOPCIÓ", ALLÀ HI TROBAREU TOTES LES FOTOS I DESCRIPCIONS DELS NOSTRES PELUDETS, QUE US ESPEREN PERQUÈ ELS ADOPTEU. TANMATEIX ELS PODEU TROBAR AQUÍ, EN AQUESTA PÀGINA.

ENS PODEU ESCRIURE AL MESSENGER DE LA PROTECTORA, AL CORREU ELECTRÒNIC O TRUCANT AL NOSTRE TELÈFON, PER QUALSEVOL CONSULTA QUE TINGUEU, PER SI VOLEU SABER LES CONDICIONS D'ADOPCIÓ, ACOLLIDES, VOLUNTARIAT.... AL NOSTRE FACEBOOK I EN BREU US ATENDREM.

L'horari telefònic d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 17h a 19h i els caps de setmana d'11h a 13h.
 Si no podem atendre al moment demanem disculpes anticipadament. 

Com col·laborar

FER-SE SOCI O SÒCIA DE LA PROTECTORA O PADRÍ/PADRINA D'ALGUN GOS O GOSSA
Sigues soci o sòcia per només per 20 euros anuals. O SI VOLS SER PADRÍ/NA O SOCI/A HO POTS SER TAM BÉ, PER 50€, L'ANY I SERÀS SÒCI/A I PADRÍ/NA ALHORA D'ALGUN/A DELS NOSTRES FANTÀSTIQUES GOSOOS/GOSSES! Necessitem ajuda!!!
Si voleu informació sobre què heu de fer per ser socis/es o voluntaris/es de la Protectora, us podeu dirigir a nosaltres a través d'un missatge privat del nostre facebook, que el mirem cada dia, o mitjançant el nostre correu electrònic, protectora.animals@hotmail.com
DONACIONS I AJUDES VÀRIES
Donacions i Ajudes varies
Les donacions és una altra de les ajudes que podeu fer-nos a la Protectora d'Animals de Tàrrega. Les donacions poden ser tant de productes i materials, com econòmiques.
Productes i materials:
Si disposeu de llaunes de menjar, pinso,tant d'adult com de cadell, joguines usades, corretges, collarets, transportins, casetes, llits, mantes, tovalloles, sabó, raspalls, etc. i no en feu ús, a la Protectora sempre ho podrem aprofitar.
Donacions econòmiques:
També son importants les ajudes econòmiques que rebem. N'hi ha que són una única aportació i hi ha ha que sòn periòdiques per voluntat de la persona donant. En qualsevol cas, gràcies a totes elles podem fer-nos càrrec de més animals abandonats. En cas de voler fer una aportació econòmica,per petita que sigui, podeu fer-la mitjançant un ingrès al compte de la Protectora d'Animals de Tàrrega:
Banc Sabadell Es79 0081 1710 17 0001004411
Per només 1euret al mes, pots ajudar-nos a continuar salvant vides i ser-ne partícep aportant el teu granet de sorra.
Fes-te teamer de la Prote ;) !!!!!!!

Fotos de Vito

Foto Vito