Adopta un pelut

Valentina

Aquesta noieta és la Valentina. Una creuada de llebrer adulta. Molt bonica!

Raça:
mestís de llebrer
Sexe:
Femella
Mida:
Gran
Caràcter:
És activa, molt juganera i simpàtica. Li encanta jugar amb els seus companys al pati.Va entrar de cadell al 2009, junt amb el seu germà Valentí, que també el tenim en adopció
Valentina busca una família

Associació Protectora d'Animals de Tàrrega

Centre, refugi , de la comarca de l'Urgell, on acollim gossos que no tenen llar, ja que persones sense escrúpols els han abandonat... Amb l'esforç i la passió de socis/es i voluntaris/es es lluita perquè trobin una nova llar i la llibertat que tant és mereixen.

Més informació

Condicions d'adopció

PER MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS GOSSOS I GOSSES,QUE TENIM EN ADOPCIÓ A LA PROTECTORA, US HEU DE DIRIGIR AL NOSTRE FACEBOOK!

S'ACTUALITZA CADA DIA I PODREU SEGUIR LES NOVETATS DE LA PROTECTORA.

EN L'APARTAT DE FOTOS, ENTRE D'ALTRES, I HI HA L'ÀLBUM " EN ADOPCIÓ", ALLÀ HI TROBAREU TOTES LES FOTOS I DESCRIPCIONS DELS NOSTRES PELUDETS, QUE US ESPEREN PERQUÈ ELS ADOPTEU. TANMATEIX ELS PODEU TROBAR AQUÍ, EN AQUESTA PÀGINA.

ENS PODEU ESCRIURE AL MESSENGER DE LA PROTECTORA, AL CORREU ELECTRÒNIC O TRUCANT AL NOSTRE TELÈFON, PER QUALSEVOL CONSULTA QUE TINGUEU, PER SI VOLEU SABER LES CONDICIONS D'ADOPCIÓ, ACOLLIDES, VOLUNTARIAT.... AL NOSTRE FACEBOOK I EN BREU US ATENDREM.

L'horari telefònic d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 17h a 19h i els caps de setmana d'11h a 13h.
 Si no podem atendre al moment demanem disculpes anticipadament. 

Com col·laborar

FER-SE SOCI O SÒCIA DE LA PROTECTORA O PADRÍ/PADRINA D'ALGUN GOS O GOSSA
Sigues soci o sòcia per només per 20 euros anuals. O SI VOLS SER PADRÍ/NA O SOCI/A HO POTS SER TAM BÉ, PER 50€, L'ANY I SERÀS SÒCI/A I PADRÍ/NA ALHORA D'ALGUN/A DELS NOSTRES FANTÀSTIQUES GOSOOS/GOSSES! Necessitem ajuda!!!
Si voleu informació sobre què heu de fer per ser socis/es o voluntaris/es de la Protectora, us podeu dirigir a nosaltres a través d'un missatge privat del nostre facebook, que el mirem cada dia, o mitjançant el nostre correu electrònic, protectora.animals@hotmail.com
DONACIONS I AJUDES VÀRIES
Donacions i Ajudes varies
Les donacions és una altra de les ajudes que podeu fer-nos a la Protectora d'Animals de Tàrrega. Les donacions poden ser tant de productes i materials, com econòmiques.
Productes i materials:
Si disposeu de llaunes de menjar, pinso,tant d'adult com de cadell, joguines usades, corretges, collarets, transportins, casetes, llits, mantes, tovalloles, sabó, raspalls, etc. i no en feu ús, a la Protectora sempre ho podrem aprofitar.
Donacions econòmiques:
També son importants les ajudes econòmiques que rebem. N'hi ha que són una única aportació i hi ha ha que sòn periòdiques per voluntat de la persona donant. En qualsevol cas, gràcies a totes elles podem fer-nos càrrec de més animals abandonats. En cas de voler fer una aportació econòmica,per petita que sigui, podeu fer-la mitjançant un ingrès al compte de la Protectora d'Animals de Tàrrega:
Banc Sabadell Es79 0081 1710 17 0001004411
Per només 1euret al mes, pots ajudar-nos a continuar salvant vides i ser-ne partícep aportant el teu granet de sorra.
Fes-te teamer de la Prote ;) !!!!!!!

Fotos de Valentina

Foto Valentina