Adopta un pelut

SIVA

A Siva la decomisaron porque estaban entrenandola para pelear, entró siendo muy reactiva con perros y desconfiada con personas. Pero después de trabajar con ella un tiempo se ha convertido en una perra sociable con los perros que conoce, convive en un patio sin perros. Y con personas es tímida pero muy cariñosa y obediente.

Raça:
Mestiza Dogo Argentino
Sexe:
Femella
Edat:
7 anys
Mida:
Gran
Caràcter:
Sociable con perros cuando los conoce, tímida con personas.
SIVA busca una família
SIVA busca una casa d'acollida

Lliga Protectora d’Animals i plantes de Sabadell

Fomentar el respecte i el bon tracte als animals. Vetllar per la seva protecció i defensa. Promoure l'esterilització dels animals de companyia per controlar la natalitat i prevenir així l'abandonament massiu. Conscienciar a la societat sobre la tinença responsable i el problema de l'abandonament, així com promoure l'adopció com a alternativa a la compra. Aconseguir les millors condicions de vida pels habitants del nostre refugi.

Més informació

Estàs interessat en SIVA? Contacta!

Com col·laborar

Per nomes un euro pots ajudar als animals de la nostra protectora.
Una quantitat important d'animals de la nostra protectora son adoptats a Alemanya cada any. És per això que sempre estem buscant persones que viatgin de Barcelona a Alemanya (Düsseldorf / Colonia / Frankfurt) en avió i que es vulguin fer càrrec de portar algun animal. Per descomptat que aquesta acció no suposaria cap cost pel padrí de vol, ja que només es necessita un passatger amb qui l’animal pugui viatjar perquè aquests no poden viatjar sols. En aquests casos els animals seran facturats per nosaltres a l’ aeroport de Barcelona, aniran a la bodega i seran recollits a destí per personal de l’associació col·laboradora.
Una altra manera de col·laborar amb nosaltres és acollint a casa vostra gats o gossos que necessiten un atenció especial durant un temps.
Animals convalescents d’una operació o molt malalts que requereixen vigilància, cures i medicació continuada.
Fer de mainadera per criar amb biberó els cadells de gats o de gos que arriben al refugi amb poques setmanes de vida o que han perdut la seva mare. Sense algú que els cuidi durant els seus primers mesos de vida, aquest animals moririen.
Totes les DESPESES (atenció veterinària i medicaments, pinso, llet pels biberons...) van a càrrec nostre.
En tots els casos es tracta d'ESTADES TEMPORALS, ja que l'animal torna al refugi un cop recuperat per ser adoptat.
Si esteu interessats a ajudar a aquests animals i disposeu de prou temps poseu-vos en contacte amb nosaltres. Necessitem la vostra ajuda!
A la nostra botiga solidària trobaràs molts regals divertits i originals amb la nostra imatge corporativa. Comprant-los ajudaràs a molts gossos i gats abandonats.
NECESSITATS ESPECIALS
Ens cal especialment material veterinari i d’oficina (fins i tot si és de segona mà) que detallem en els llistats adjunts.
http://protectorasabadell.s3.amazonaws.com/archivos/materialveterinaricatalaok2.pdf
http://protectorasabadell.s3.amazonaws.com/archivos/materialoficinacatalaok.pdf
http://protectorasabadell.s3.amazonaws.com/archivos/serveissolidarisok.pdf
http://protectorasabadell.s3.amazonaws.com/archivos/la_llista_de_medicaments_mes_importants.pdf
1. La teva empresa pot patrocinar les nostres activitats: campanyes de sensibilització, publicació de llibres o material educatiu i actes concrets.
2. També pot aportar material o serveis relacionats amb el teu àmbit de treball. D’aquesta manera la teva empresa assoleix una responsabilitat social, ajudant a proporcionar una vida digna a molts animals abandonats.
3. També ens pots ajudar anunciant-te a la nostra revista “Petjades”. Envia un e-mail a revista@protectorasabadell.org i t’informarem de les tarifes.
4. Si tens un establiment obert al públic (botiga, local, etc...) pots ajudar-nos fent difusió (cartells, videos, etc..) sobre la protectora.
5. La teva empresa pot destinar un percentatge de les vendes a la protectora en benefici dels animals abandonats.
Actualment comptem amb la col.laboració de dues empreses amigues. Vegeu "col.laboradors" en Links.
Si vols que la teva empresa també sigui solidària, posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem. Hi ha moltíssimes possibilitats i estem oberts a qualsevol proposta. Envia'ns un e-mail a protectora@protectorasabadell.org i segur que trobem la manera de colaborar i ajudar els animals del refugi.
És molt fàcil. Només has de posar una guardiola de la protectora al teu establiment per a recaptar diners per als animals del refugi i nosaltres passarem a recollir-la periòdicament.
Envia un e-mail a guardiolesbestials@protectorasabadell.org
o truca al 93 726 7227.
La Protectora es manté gràcies a la tasca desinteressada que fan els voluntaris, persones amants dels animals que els dediquen una part del seu temps. La gran majoria dels animals del refugi són gossos i gats, que no demanen gaire i, a canvi, ho donen tot.
REQUISITS
Per ser voluntari no és suficient la bona voluntat; són necessaris uns requisits mínims que garanteixin que la seva ajuda sigui la que es necessiti i no que, per contra, dificulti o perjudiqui la tasca de l'entitat i la consecució dels seus fins. Aquests requisits mínims són els següents:
Tenir 18 anys.
Tenir el sentit de la responsabilitat i el del compromís.
Tenir temps i continuïtat: si no es disposa de temps, que de manera continuada es pugui dedicar a la tasca voluntària, serà millor buscar una altra manera de col·laborar.
Acceptar les polítiques, la normativa i el mètode de funcionament de l'entitat (com que és una entitat de caràcter privat, es reserva el dret d'admissió i d'expulsió dels voluntaris).
Omplir la documentació que t'incorpora al voluntariat de l'associació.
Per a qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb les coordinadores de voluntariat enviant un correu electrònic a info.voluntariat@protectorasabadell.org
La Lliga Protectora d’Animals de Sabadell es financia en bona part gràcies a la contribució econòmica dels seus socis.
Amb una quota mínima de 5 € mensuals ajudaràs a que els gossos i els gats abandonats visquin amb la millor qualitat de vida possible al nostre refugi mentre trobem una família que els adopti.
Els socis reben la nostra revista de publicació semestral "Petjades". També gaudeixen de descomptes i aventatges en clíniques veterinàrias i altres establiments esmentats més avall presentant el carnet de soci o de padrí.
Si vols fer-te soci:
Envia un correu electrònic a socis@protectorasabadell.org
o truca al 93 7267227
o vine a les nostres instal·lacions a la Ctra. de Sabadell a Caldes, km 24,2 (davant del Santuari de la Salut):
Horari d’atenció al públic:
Dilluns a dissabte: 15h - 18h
Diumenges i festius: 11h - 14h
També pots descarregar el formulari adjunt, omplir-lo amb les teves dades, posar-hi la quota mensual amb la que vols contribuir i enviar-lo per correu a:
Lliga Protectora d'Animals de Sabadell
Apartat de correus 324
08202 Sabadell
La Lliga posa en marxa una iniciativa dirigida a les famílies amb nens (de 0 a 18 anys). Es tracta d'aconseguir minisocis, de manera que els pares o familiars dels més petits puguin educar-los en la protecció i defensa dels animals des del mateix dia que neixen, alhora que col·laboren econòmicament amb la protectora.
Pagar la quota de minisoci d'un nen en comptes de gastar els diners en una altra joguina que no necessita pot ser un bon regal; solidari, educatiu i útil.
La idea és que en el futur aquests nens es converteixin en adults responsables i compromesos amb la protecció dels animals.
La quota dels minisocis és de 4 euros al mes.
La protectora celebra anualment la festa del minisoci, perquè els nens puguin conèixer de prop alguns dels animals als que ajuden.
Tenen el seu carnet, que els acredita com a minisocis i poden gaudir dels mateixos descomptes i avantatges que els socis "adults" de l'entitat.
A més, reben una publicació molt especial dirigida a ells que s'edita conjuntament amb la revista de l'entitat, Petjades. La publicació inclou jocs, endevinalles i activitats perquè els més petits es diverteixin mentre els pares els ajuden a descobrir la tasca que fa la protectora d'animals.
Podeu veure i descarregar-vos la revista "Cadells" que està penjada a continuació de cada edició de "Petjades" en aquest link:
http://www.protectorasabadell.org/revista.php

Fotos de SIVA

Foto SIVA