Adopta un pelut

FILS

Femella. Data de naixement: 27-11-2020.

Aquesta petitona tan bonica va ser recollida a la zona del Bar Santa Eulàlia de Berga.

Sexe:
Femella
Edat:
3 anys
Mida:
Petit
Caràcter:
És molt mansa i dolça, tot i que és una mica trapella, ja que sap obrir totes les portes! Al principi ens semblava impossible, fins que la vam enxampar! Increïble, però és tota una professional!!!
FILS ja està adoptada!

Associació Berguedana per a la Protecció dels Animals

L'Associació Berguedana per a la Protecció dels Animals és una associació sense ànim de lucre, en funcionament des del setembre de 1990. El radi d'actuació de l'associació és el Berguedà, tot i que manté contacte amb altres protectores i diferents grups interessats en la mateixa tasca. L'horari d'atenció al públic és de 4 a 7 de la tarda (tant per telèfon com presencial).

Més informació

Com col·laborar

L'Associació disposa d'un grup teaming on les persones que hi estiguin interessades s'hi poden unir i col·laboren amb la nostra tasca amb 1 euro al mes.
Número de compte
Si hi ha alguna persona que vulgui col·laborar amb nosaltres de manera econòmica, tenim un número de compte al qual hi poden fer el seu donatiu:
BANC SABADELL
ES10 0081 0153 9000 0131 5539
Guardioles
Disposem d'una sèrie d'establiments on hi ha unes guardioles per a fer els vostres donatius a Berga i comarca.
Donacions
Acceptem totes les donacions que les persones ens puguin fer per tal d'estalviar-nos despeses, ja que hem de pagar les factures de la llum, l'aigua, les despeses veterinàries....
Les principals donacions que ens fan arribar les persones a la protectora són: productes de neteja, pinso i llaunes per a gos i gat, pa sec, material per a les passejades, joguines, mantes i/o tovalloles, llitets, "gominoles", líquid per a netejar les orelles, etc.
Tota ajuda és benvinguda!

Fotos de FILS

Foto FILS

Foto FILS

Foto FILS

Foto FILS