Adopta un pelut

EYRA

Femella. Data de naixement: 15-6-2015. Alçada: 50cm.

Va ser recollida a Berga, davant del Bar Santa Eulàlia. Tot i el seu caràcter excepcional, ningú l'ha reclamat.

Sexe:
Femella
Edat:
8 anys
Mida:
Mitjà
Caràcter:
L'Eyra és una "bonassa", simpàtica i afectuosa! S'entén amb tothom i amb els altres gossos, tant mascles com femelles, i surt molt bé amb corretja. És molt bona companya i ja veieu que és una preciositat!
EYRA ja està adoptada!

Associació Berguedana per a la Protecció dels Animals

L'Associació Berguedana per a la Protecció dels Animals és una associació sense ànim de lucre, en funcionament des del setembre de 1990. El radi d'actuació de l'associació és el Berguedà, tot i que manté contacte amb altres protectores i diferents grups interessats en la mateixa tasca. L'horari d'atenció al públic és de 4 a 7 de la tarda (tant per telèfon com presencial).

Més informació

Com col·laborar

L'Associació disposa d'un grup teaming on les persones que hi estiguin interessades s'hi poden unir i col·laboren amb la nostra tasca amb 1 euro al mes.
Número de compte
Si hi ha alguna persona que vulgui col·laborar amb nosaltres de manera econòmica, tenim un número de compte al qual hi poden fer el seu donatiu:
BANC SABADELL
ES10 0081 0153 9000 0131 5539
Guardioles
Disposem d'una sèrie d'establiments on hi ha unes guardioles per a fer els vostres donatius a Berga i comarca.
Donacions
Acceptem totes les donacions que les persones ens puguin fer per tal d'estalviar-nos despeses, ja que hem de pagar les factures de la llum, l'aigua, les despeses veterinàries....
Les principals donacions que ens fan arribar les persones a la protectora són: productes de neteja, pinso i llaunes per a gos i gat, pa sec, material per a les passejades, joguines, mantes i/o tovalloles, llitets, "gominoles", líquid per a netejar les orelles, etc.
Tota ajuda és benvinguda!

Fotos de EYRA

Foto EYRA

Foto EYRA

Foto EYRA

Foto EYRA

Foto EYRA