Adopta un pelut

Associació Berguedana per a la Protecció dels Animals

Qui som?

El refugi es manté gràcies a les aportacions dels socis, pels convenis signats amb els Ajuntaments de la comarca (exceptuant-ne algun), pel Consell Comarcal del Berguedà i per la Diputació de Barcelona. També volem destacar l'ajuda molt important que darrerament rebem des d'Alemanya i Suïssa, tant monetàriament com materialment, i també en l'adopció dels animals.
Les tasques de manteniment i cura dels animals es fan diàriament per part del personal del refugi i dels voluntaris que hi col·laboren.
La capacitat del refugi és per a 20 gats i 30 gossos. El refugi és una nau de 80 m quadrats per als gossos, i en aquests hi ha 22 gàbies individuals amb un llit i aigua automàtica.
Per una porta s'accedeix al pati exterior de 3000 m quadrats pel qual surten 2 cops al dia en grups, parelles o individualment pel seu esbarjo i passeig. Aquest pati està completament vallat.
L'altell, de 60 m quadrats, està destinat als gats. Dins d'aquesta zona hi ha 6 gàbies per casos d'urgència i pels nous arribats fins a la seva integració.
Hi ha una zona destinada a residència amb 12 gàbies que disposen de sortida a l'exterior.
Disposem d'una cuina totalment equipada i d'una petita habitació que s'utilitza com a magatzem de pinso i mantes.
A l'exterior del refugi hi ha una zona amb lavabos i l'oficina.

Contacta amb nosaltres

Com col·laborar

L'Associació disposa d'un grup teaming on les persones que hi estiguin interessades s'hi poden unir i col·laboren amb la nostra tasca amb 1 euro al mes.
Número de compte
Si hi ha alguna persona que vulgui col·laborar amb nosaltres de manera econòmica, tenim un número de compte al qual hi poden fer el seu donatiu:
BANC SABADELL
ES10 0081 0153 9000 0131 5539
Guardioles
Disposem d'una sèrie d'establiments on hi ha unes guardioles per a fer els vostres donatius a Berga i comarca.
Donacions
Acceptem totes les donacions que les persones ens puguin fer per tal d'estalviar-nos despeses, ja que hem de pagar les factures de la llum, l'aigua, les despeses veterinàries....
Les principals donacions que ens fan arribar les persones a la protectora són: productes de neteja, pinso i llaunes per a gos i gat, pa sec, material per a les passejades, joguines, mantes i/o tovalloles, llitets, "gominoles", líquid per a netejar les orelles, etc.
Tota ajuda és benvinguda!

Condicions d'adopció

Els gossos i els gats es donen en adopció esterilitzats, amb el xip, desparasitats, vacunats, amb les analítiques i amb la documentació.