Adopta un pelut

Lola

La Lola té entre un any i un any i mig, és molt tranquila. Li encanten les carícies, sobretot quan es posa a sobreteu per mirar la televisió, però, en canvi, no li agrada gaire que l'agafis. Es porta bé amb d'altres gats. Això sí, és desconfiada i necessita temps. De primer no vol saber res de gats, ni de persones, però amb temps i paciència i sobretot, no agobiar-la en que vingui. S'ha de deixar que vingui per ella sola.

Pot conviure amb gats i ser sociable amb les persones, però no serà fàcil. Necessitarà temps. A la casa d'acollida ha necessitat un temps en agafar confiança.

Raça:
Mestís
Sexe:
Femella
Edat:
7 anys
Mida:
Petit
Caràcter:
La Lola té entre un any i un any i mig, és molt tranquila. Li encanten les carícies, sobretot quan es posa a sobreteu per mirar la televisió, però, en canvi, no li agrada gaire que l'agafis. Es porta bé amb d'altres gats. Això sí, és desconfiada i necessita temps. De primer no vol saber res de gats, ni de persones, però amb temps i paciència i sobretot, no agobiar-la en que vingui. S'ha de deixar que vingui per ella sola. Pot conviure amb gats i ser sociable amb les persones, però no serà fàcil. Necessitarà temps. A la casa d'acollida ha necessitat temps en agafar confiança.
Lola busca una família

Niu de petjades

Niu de petjades és una associació protectora d'animals sense ànim de lucre que s'encarrega de protegir, alimentar, castrar i cuidar als animals del carrer

Més informació

Com col·laborar

Volem que el nostre treball ajudi als animals que han estat abandonats, o que per desgràcia han nascut al carrer. Intentem amb els nostres escassos recursos, controlar les colònies de gats que es troben situades dins del municipi de Sant Fruitós. Esterilitzem, alimentem, mediquem, busquem famílies compromeses que els ofereixin una vida millor i molt afecte... Ells s'ho mereixen...

Fotos de Lola

Foto Lola

Foto Lola

Foto Lola