Adopta un pelut

MORENETA

ADOPTADA

La nostra Moreneta segueix buscant família, només té dos anyets però ningú ha preguntat per ella, és una gateta dolça i una petita locomotora que en veure que la vas a tocar ja comença a ronronejar. Ho va passar molt malament al carrer, després va veure morir a tots els seus fills i ara mereix tenir la seva oportunitat, ser feliç i conèixer l'amor d'una família. Està esterilitzada i negativa en FELP i FIV.

Sexe:
Femella
Edat:
3 anys
Mida:
Petit
MORENETA ja està adoptada!

Collbagats, Gats de Collbató

L’Associació Gats de Collbató és una associació sense ànim de lucre dedicada a la cura i protecció dels gats del carrer. Som un grup de persones compromeses que en col·laboració amb diferents veterinaris treballem per aconseguir una millor qualitat de vida d’aquests gats. No som un refugi per animals abandonats.

Més informació

Com col·laborar

Com ens pots ajudar?
Amb donacions puntuals CaixaBank: ES41 2100 3150 19 2200358285
Sent soci des de 3 € al mes
Fent-te teamer per només 1€ al mes www.teaming.net/collbagats
Sent casa d’acollida.
Pots contactar amb nosaltres al nostre correu electrònic collbagats@gmail.com o a la nostra pàgina www.facebook.com/collbagats
Registrat a Helpfreely http://helpfree.ly/j64286 , activa la HelpfreelyApp™ des del teu ordinador abans de cada compra o reserva online i ens arribarà un % del que gastis, el teu preu serà el mateix ¡Así de fácil!

Fotos de MORENETA

Foto MORENETA

Foto MORENETA

Foto MORENETA