Adopta un pelut

Oso

Aquest gat és Oso . Busca família d'acollida i possible adopció. Positiu en FIV, doncs necessari una família que no tingui altres gats.

Un gat d'un any aproximadament, presumptament abandonat en una colònia des de fa mesos que, con l'arribada del fred, ha començat a mostrar-se més afectuós.

Oso grunya al seu alimentador tot i que es deixava acariciar i buscava sempre carentonyes.

Es va portar al veterinari pq començava a queixar-se molt a l'hora de menjar i hem descubert que té una gingivitis crònica que haurà de ser tractada. De moment està en una casa de acllida temporal, però necessitarà una acollida més llarga per poder recuperar-se o intervenir-se de una endodòncia.

Gràcies Javi por cuidar-lo en la colònia i a en Jesús por acollir-lo aquests primers díes! També a la Clínica Veterinària 4 Vents i Mireia Balliu Centre Veterinari per atendre'l i donar-li totes las atencions! Sense aquest treball de equip sería impossible atendre a tants y tan bé!

Ànims Oso! Et recuperarás!

Sexe:
Mascle
Edat:
4 anys
Mida:
Mitjà
Caràcter:
És un amor de gat.
Oso ja està adoptat!

Sa Gatonera Blanes

Associació formada per veïns voluntaris de Blanes preocupats per la problemàtica existent amb la superpoblació felina urbana, i tot el que això comporta, com poden ser abandonaments, molèsties i queixes dels veïns, salubritat, etc.

Més informació

Com col·laborar

Per tant sols 1€ al mes, pots ajudar a tots els gats dels carrer. Pot semblar poc però tot suma. La teva aportació suma i ens ajuda a alimentar, esterilitzar, curar i rescatar als gats que ho necessiten

Fotos de Oso

Foto Oso

Foto Oso

Foto Oso