Adopta un pelut

Onyx

La Onyx va néixer a mitjans de Setembre en una colònia en procés de control, la seva mare la va amagar y a finals Novembre Onyx va reapareixer a la colonia molt dèbil i deshidratada. Amb apatía, sense ganes de menjar ni beure quasi inmovil. Els responsables de la colònia la van portar al veterinari on ha estat amb tractament antiparasitari, antibiòtics i amb escalforeta. Està quasi completament recuperada. És molt carinyosa i enjugassada. A la seva casa d’acollida Maggie i la seva família li donen molt amor i els últims tractaments abans de marxar amb la seva família definitiva.

Sexe:
Femella
Edat:
3 anys
Mida:
Petit
Caràcter:
Té un caràcter molt dòcil, s’ha deixat cuidar i medicar. Li encanta jugar i estar a la falda per rebre carentonyes.
Onyx ja està adoptada!

Sa Gatonera Blanes

Associació formada per veïns voluntaris de Blanes preocupats per la problemàtica existent amb la superpoblació felina urbana, i tot el que això comporta, com poden ser abandonaments, molèsties i queixes dels veïns, salubritat, etc.

Més informació

Com col·laborar

Per tant sols 1€ al mes, pots ajudar a tots els gats dels carrer. Pot semblar poc però tot suma. La teva aportació suma i ens ajuda a alimentar, esterilitzar, curar i rescatar als gats que ho necessiten

Fotos de Onyx

Foto Onyx

Foto Onyx

Foto Onyx

Foto Onyx

Foto Onyx

Foto Onyx