Adopta un pelut

Keiko

La Keiko va ser rescatada en un parking, molt espantada, a finals del mes de gener. Va donar un resultat extrany en el test de FIV/FELP degut al seu alt nivell de stress. Es va buscar una família d’acollida que no tingués altres gats en espera de poder repetir el test al cap d’un mes i evitar contagis en cas que fos positiva.

A la Keiko li costa molt adaptar-se, no sabem quina experiència traumàtica ha viscut abans de trobar-la. Va ser acollida a casa d’unes estudiants universitàries fins que el test va sortir finalment negatiu i es va buscar una família d’adopció. L’Anna, que es va oferir per adoptar-la, buscava un company/a pel seu gatet de 6 mesos. Va renunciar a adoptar un gatet petit per donar una oportunitat a la Keiko, però segueix amagada en un raconet des de fa setmanes perquè té molta por del gatet de l’Anna i no hi ha manera de que es relaxi. L’Anna està molt trista perquè la Keiko és una gateta preciosa i sobretot boníssima, ha fet de tot per fer-la sentir bé però no pot adaptar-se a casa seva, viu amagada en petits racons de la casa feta una boleta. Busquem una família que no tingui altres animals ni nens per poder donar-li la tranquil.litat que necessita per adaptar-se i, a poc a poc, recuperar la tranquil.litat i serenor.

Ets una persona tranquil.la? La Keiko t’està esperant!

Sexe:
Femella
Edat:
3 anys
Mida:
Mitjà
Caràcter:
Molt dócil, molt bona però té moltíssima por de tot. Necesita una llarga adaptació abans de confiar en les persones.
Keiko no està disponible per adopció

Sa Gatonera Blanes

Associació formada per veïns voluntaris de Blanes preocupats per la problemàtica existent amb la superpoblació felina urbana, i tot el que això comporta, com poden ser abandonaments, molèsties i queixes dels veïns, salubritat, etc.

Més informació

Com col·laborar

Per tant sols 1€ al mes, pots ajudar a tots els gats dels carrer. Pot semblar poc però tot suma. La teva aportació suma i ens ajuda a alimentar, esterilitzar, curar i rescatar als gats que ho necessiten

Fotos de Keiko

Foto Keiko

Foto Keiko

Foto Keiko

Foto Keiko

Foto Keiko

Foto Keiko