Adopta un pelut

Sa Gatonera Blanes

Qui som?

Som un equip format en matèria de protecció felina amb anys d'experiència en altres associacions i moviments.
Ens hem constituït com a associació per aplicar les eines i els mètodes establerts amb èxit a nivell internacional a la nostra vila: gestió de colònies feréstecs i assessorament als alimentadors, control a través del mètode CES (capturar, esterilitzar i alliberar), campanyes d'educació i conscienciació als veïns, gestió i control d'adopcions responsables, col·laboració i mediació amb entitats i institucions com a ajuntaments, escoles, associacions de veïns, etc. Tot dins d'un marc de col·laboració, transparència i bona comunicació.
El nostre objectiu principal és protegir els gats de Blanes i fomentar la sensibilitat de les persones de totes de les edats cap als animals, en concret cap als grans oblidats.... els nostres meravellosos gats!
Si tens dubtes, vols conèixer el protocol d'actuació si et trobes algun gat abandonat o malalt i no saps com actuar, vols alimentar i esterilitzar una colònia i no saps com fer-ho o simplement vols ajudar en la causa... CONTACTA'NS I SEGUEIX-NOS!

CIF- G55284079
Registro/e de la Generalitat de Catalunya número 59918 
Registro/e Municipal de/d' Entidades/Entitats del Ayuntamiento/Ajuntament de Blanes número 0422082017

Para donativos/per donatius:
ES28 1491 0001 2530 0007 6321

https://www.teaming.net/sagatonerablanes


Com col·laborar

Per tant sols 1€ al mes, pots ajudar a tots els gats dels carrer. Pot semblar poc però tot suma. La teva aportació suma i ens ajuda a alimentar, esterilitzar, curar i rescatar als gats que ho necessiten

Condicions d'adopció

Les adopcions es fan amb contracte responsable i un seguiment periòdic dels animals adoptats. Les adopcions tenen un cost que va íntegre pel veterinari per cobrir, sota preu de mercat, el següent:

  • Revisió íntegra
  • desparasitació externa i interna
  • test FIV/FELV
  • primera vacuna
  • xip
  • esterilització
  • cartilla