Adopta un pelut

Hawaii i Bombay

HAWAII y BOMBAY són dos gatetes de 5 i 6 mesos, respectivament. Van ser rescatades de diferents llocs, no son germanes però com si ho fossin, ja que han estat convivint en la mateixa casa d'acollida i s'estimen moltíssim.

HAWAII és molt juganera i BOMBAY és molt tendra, els encanten les carícies. Aqeustes dues preciositats són una mica tímides per les experiències que han viscut al carrer… Amb paciència i molt carinyo perquè agafin confiança, seran les teves dues millors companyes de vida, ja que tenen molt d'amor per donar.

Busquem ADOPCIÓ CONJUNTA perquè es porten molt bé i l'una a l'altra faran més fàcil l'adaptació. Estaria bé una familia amb experiència gatuna o amb algun altre membre felí.

T'animes a ser la seva nova familia?

Sexe:
Femella
Edat:
2 anys
Mida:
Mitjà
Hawaii i Bombay ja està adoptada!

Espargats Esparreguera

ESPARGATS és una associació sense ànim de lucre creada i formada per voluntaris. La nostra missió és gestionar i controlar les colònies de gats ferals d'Esparreguera. Alhora intentem trobar una llar als gats que han sigut abandonats o que es troben en situació de vulnerabilitat. - Más información en: http://adoptaunpelut.cat/backend/informacion-general/

Més informació

Fotos de Hawaii i Bombay

Foto Hawaii i Bombay