Adopta un pelut

Copito

Aquest gat tant bonic i carinyós és COPITO i té 5 mesos. Es va trobar en molt mal estat enmig del carrer. Va tenir una mica de sort: la persona que el va veure, no va mirar cap un altre cantó i el va ayudar.

Els encarregats de la colònia portaven dies sense veure'l i quan va aparèixer estava en aquest estat. El veterinari va haver d'operar-li un dels ulls perquè, a causa de la infecció per malviure al carrer, el tenia molt malament. L'altre ull està en recuperació. COPITO es guia per sons i una mica per olors.

Ara està en una casa d'acollida, encantat i super agraït. COPITO és un gat molt mimòs, demandant de carícies i atenció, però també tranquil i callat quan està sol.

Un cop més, veiem les dures condicions en les que han de viure aquests petits. Es mereixen una llar on viure tranquils i sense preocupacions.

Creus que li podràs oferir l'amor i tranquil·litat que necessita?

Sexe:
Mascle
Edat:
4 anys
Mida:
Mitjà
Copito ja està adoptat!

Espargats Esparreguera

ESPARGATS és una associació sense ànim de lucre creada i formada per voluntaris. La nostra missió és gestionar i controlar les colònies de gats ferals d'Esparreguera. Alhora intentem trobar una llar als gats que han sigut abandonats o que es troben en situació de vulnerabilitat. - Más información en: http://adoptaunpelut.cat/backend/informacion-general/

Més informació

Fotos de Copito

Foto Copito

Foto Copito