Adopta un pelut

Lluent

Springer Spaniel creuat amb Spaniel Bretó, el vam recollir atropellat fa 5 anys, ara en té 6, és la llum del refugi, per lo bó, dolç i afectuós. Malauradament ningú s'ha fixat en ell.

Raça:
Springer creuat
Sexe:
Mascle
Edat:
11 anys
Mida:
Mitjà
Caràcter:
Boníssim, pot conviure amb tot tipus d'animals i persones.
Lluent busca una família

Asociación Defensa Équidos (ADE)

Nascuda com a protectora de cavalls, ADE és una protectora de tot tipus d'animals que en un moment de la seva vida no han trobat ningú més que els acollís.

Més informació

Condicions d'adopció

Cavalls :


Els cavalls o èquids d'ADE es cedeixen a particulars mitjançant un contracte d'adopció i després d'una visita prèvia.

Les/Els adoptants han de tenir un espai gran per estar lliures,, viure acompanyats d'altres cavalls o èquids, tenir aigua corrent, aixopluc per a sol i pluja i garantir la seva cura i que tinguin cobertes totes les seves necessitats.

Es poden muntar amb delicadesa, i demanem que no es vegi el cavall només com una eina per ús sinó com un company de vida.

La titularitat sempre és d'ADE, no es poden regalar, vendre o cedir a un tercer sense fer un canvi de contracte i sense el nostre consentiment.

Els mascles es donen capats i les eugues no poden criar, perquè ja hi ha massa cavalls al món.

I qualsevol problema o canvi s'ha de comunicar a ADE..


Per ajudar en les despeses del refugi, demanem 250 euros de donatiu per cavall sa i jove (tots surten xipats  i vacunats) i que l'adoptant es faci soci per 10 euros al mes, per ajudar-nos a mantenir els coixos i vellets que generalment no vol ningú. Si s'adopta un d'aquests no té cap cost.




Gossos, gats etc.

Fem visita previa, contracte d'adopció i seguiment,  i surten del refugi  esterilitzats,  xipats i vacunats.

Demanem un donatiu voluntari, que cobreixi una part de les despesses que ha produït. 




Com col·laborar

Per desgràcia, la nostra necessitat més urgent és poder pagar les factures que produeixen els nostres amics, tant de menjar com de veterinaris i altres. Per això pots ajudar-nos fent -te soci o padrí des de 10 euros/mes, amb la qual cosa pots visitar-nos sempre que vulguis; o fer-te teamer, amb només 1 euro al mes.
Des d'una cotorreta a una vaca, tot passant per cavalls , ruquets, ponis... animals agraïts i desitjant ser estimats.
Els gossos més dolços del món, els cavalls mes agraïts i els animals més bonics t'esperen per formar part de la teva família.
El teaming (formar part d'un equip) és la fórmula més económica per ajudar-nos. Amb només 1 euro al mes, que ens arriba íntegre, ens ajudes sense ser una càrrega per a la teva economia. I per a nosaltres cada euro compta molt.

Fotos de Lluent

Foto  Lluent