Adopta un pelut

EROS

Spaniel bretón , molt jovenet i joganer, es blans i roset i molt

Raça:
Spaniel Bretón
Sexe:
Mascle
Edat:
1 any
Mida:
Mitjà
Caràcter:
Bonissim, però molt actiu, li agrada molt jugar.
EROS busca una família

Asociación Defensa Équidos (ADE)

Nascuda com a protectora de cavalls, ADE, es una protectora de tot tipus d'animals que en un moment de la seva vida no han trobat a ningú mes qu'els acullís.

Més informació

Condicions d'adopció

Cavalls :


Els cavalls o équids d'Ade, es cedeixen a particulars mitjançant un contracte d'adopció i després de una visita previa.

Tenen que tindre un espai gran per estar lliures,, viure acompanyats d'altres cavalls o équids, tenir aigua corrent, aixopluc, per sol i pluja i garantir la seva cura i tenir cobertes totes les seves necesitats.

Es poden muntar amb delicadessa, i demanem que no es vegi el cavall nomes com una eina per ùs , sino com un company de vida.

La titularitat sempre es d'ADE, no es poden regalar, vendre o cedir a un tercer, sense far un canvi de contracte i amb el nostre consentiment.

Els mascles es donen capats i les eugues no poden criar, perque ja n'hi han masses cavalls al món.

I qualsevol problema o canvi s'ha de comunicar a ADE..


Per ajudar a les despesses del refugi, demanem 250 euros de donatiu per cavall sá i jove, tots surten xipats  i vacunats .

 I que l'adoptant es faci soci per 10 euros al mes, per ajudarnos a mantindre als coixos i vellets que generalment no vol ningú. Si s'adopta un d'aquets no te cap cost.
Gossos, gats etc.

Fem visita previa, contracte d'adopció i seguiment,  i surten del refugi  esterilitzats,  xipats i vacunats.

Demanem un donatiu voluntari, que cobreixi una part de les despesses que ha produit. 
Com col·laborar

Per desgràcia, la nostre necesitat més urgent es poder pagar les factures que produeixen els nostres amics, tant de menjar com de veterinaris, i altres. per aixó pots ajudar-nos fent -te soci o padrí desde 10 euros /mes amb lo qual pots visitar-nos sempre que vulguis, o teamer, amb només un euro al mes.
Desde una cotorreta a una vaca, pasant per cavalls , ruquets, ponis... animals agraits i desitjant ser estimats.
Els gossos mes dolços del món, els cavalls mes agraits i els animals mes bonics, t'esperan per formar part de la teva familia
El teaming (formar part d'un equip) es la fórmula més económica per ajudar-nos. Amb només un euro al mes, que ens arriva integre, ens ajudes sense ser una cárrega per la teva economía. I per nosaltres cada euro compta molt.

Fotos de EROS

Foto EROS