Adopta un pelut

Asociación Defensa Équidos (ADE)

Qui som?

L'any 2001 veient la falta absoluta de protecció que hi havíe envers els  cavalls , burros i mules, vam fundar la que va ser la primera protectora d'équids del estat espanyol.

Inconscients de la quantitat de cavalls abandonats que hi havía per tot arreu, vam fer-la a casa nostra, creient que trovariem un cavall o dos a l'any i  desseguda estavam recollint un o dos a la setmana.

 Més de 700 cavalls, burros i mules han tingut una segona oportunitat, i amb ells moltissims gossos, gats, gallines anecs, cabres, ovelles, porcs, cotorres , coloms, fures, conills, i tot tipus d'animals en situació desesperada.

Ara per sort han anat sortint protectores  especialitzades, en altres animals i també santuaris per animals de granja, i aixó ens ha tret ppressió. Tot i així hem tingut que obrir un segón refugi a l' Anoia  i ja el tenim plé. Ade te al seu carrec uns 200 animals , dels cuals 55 son cavalls.

Tenim en adopció cavalls de diferents edats, gossos, gats, i sovint conillets o altres animals.

I molts, per raò de edat o per pertenença a una manada o grup desde fà molts anys ja estarán a ADE de per vida.


Tots es poden apadrinar i visitar sempre qu'es vulgui.
Com col·laborar

Per desgràcia, la nostre necesitat més urgent es poder pagar les factures que produeixen els nostres amics, tant de menjar com de veterinaris, i altres. per aixó pots ajudar-nos fent -te soci o padrí desde 10 euros /mes amb lo qual pots visitar-nos sempre que vulguis, o teamer, amb només un euro al mes.
Desde una cotorreta a una vaca, pasant per cavalls , ruquets, ponis... animals agraits i desitjant ser estimats.
Els gossos mes dolços del món, els cavalls mes agraits i els animals mes bonics, t'esperan per formar part de la teva familia
El teaming (formar part d'un equip) es la fórmula més económica per ajudar-nos. Amb només un euro al mes, que ens arriva integre, ens ajudes sense ser una cárrega per la teva economía. I per nosaltres cada euro compta molt.

Condicions d'adopció

Cavalls :


Els cavalls o équids d'Ade, es cedeixen a particulars mitjançant un contracte d'adopció i després de una visita previa.

Tenen que tindre un espai gran per estar lliures,, viure acompanyats d'altres cavalls o équids, tenir aigua corrent, aixopluc, per sol i pluja i garantir la seva cura i tenir cobertes totes les seves necesitats.

Es poden muntar amb delicadessa, i demanem que no es vegi el cavall nomes com una eina per ùs , sino com un company de vida.

La titularitat sempre es d'ADE, no es poden regalar, vendre o cedir a un tercer, sense far un canvi de contracte i amb el nostre consentiment.

Els mascles es donen capats i les eugues no poden criar, perque ja n'hi han masses cavalls al món.

I qualsevol problema o canvi s'ha de comunicar a ADE..


Per ajudar a les despesses del refugi, demanem 250 euros de donatiu per cavall sá i jove, tots surten xipats  i vacunats .

 I que l'adoptant es faci soci per 10 euros al mes, per ajudarnos a mantindre als coixos i vellets que generalment no vol ningú. Si s'adopta un d'aquets no te cap cost.
Gossos, gats etc.

Fem visita previa, contracte d'adopció i seguiment,  i surten del refugi  esterilitzats,  xipats i vacunats.

Demanem un donatiu voluntari, que cobreixi una part de les despesses que ha produit.