Adopta un pelut

GORDI

La Gordi és una gata adulta, ja té entre 6 i 7 anys. La van recollir del carrer però li agrada molt estar amb la gent, li encanta posar-se de panxa enlaire i que li acariciïn la panxa. És molt tranquil·la i li agrada que l'agafin a coll, molt compatible amb nens però no tant amb altres gats. Li agrada molt acaparar l'atenció de les persones, és boníssima. Tendeix a menjar més del compte, per això necessita que l'adoptin i poder-li controlar el tipus i la quantitat de menjar, degut al sobrepès a vegades va una mica coixa i ens preocupa no poder-la ajudar més.

Sempre tinc molta gana i necessitaria viure en una casa on em puguessin comprar un menjar especial per perdre pes, que em fessin jugar i fer exercici. Jo, a canvi, us donaria molt amor i companyia.

Estic esterilitzada i desparasitada interna i externament.

Raça:
Europeu
Sexe:
Femella
Edat:
9 anys
Mida:
Mitjà
Caràcter:
És molt tranquil·la, equilibrada i afectuosa, molt sociable amb les persones
GORDI ja està adoptada!

Associació Els Peluts de Navarcles

Som una organització sense ànim de lucre que neix per resoldre el descontrol dels gats que viuen als carrers del nostre municipi. Totes les persones que treballem per l'associació ho fem de manera solidària i voluntària i el nostre principal propòsit és crear colònies controlades per millorar el benestar dels gats.

Més informació

Com col·laborar

SOCI
Fent-te soci ens ajudaràs a fer front a les despeses que tenim a l'associació, pagant una única quota anual de 30 € mitjançant domiciliació bancaria o en efectiu.
En cas de no poder pagar aquesta quantitat també pots fer aportacions més petites que son igual d'importants i necessàries per nosaltres. Tots els socis rebreu a casa informació sobre els actes que anirem fent així com les assemblees per decidir el funcionament de l'associació. Per fer-te soci pots posar-te en contacte amb nosaltres enviant un e-mail a: apnavarcles@hotmail.com
VOLUNTARI
Vols dedicar part del teu temps treballant pels Drets Animals ajudant als gats de Navarcles?
Hi ha diferents maneres d'ajudar-nos per formar part de l'equip de voluntaris. Us fem un petit resum de les diferents activitats que anem fent:
Detecció de les colònies.
Captura dels gats.
Trasllat al centre veterinari.
Revisió veterinària, esterilització i marcatge (fitxes).
Retorn a la mateixa ubicació de captura/recollida.
Seguiment de la colònia.
Ajudant-nos quan fem fires i esdeveniments.
Trobant adoptants, padrins i cases d'acolliment, així com difondre la labor que duem a terme.
Fent treballs manuals per poder recaptar fons en les fires.
Difonent a les xarxes socials (Facebook, Instagram, Twitter) tots els gats que tenim i de les activitats que duem a terme. És molt important per a nosaltres arribar al màxim de gent.
Per fer-te voluntari contacta amb nosaltres enviant un e-mail a: apnavarcles@hotmail.com
DONATIU
Pots fer un donatiu mitjançant un ingrés o transferència bancaria al número de compte:
ES75-0073-0100-5105-0515-2267 Open bank
( Les oficines que col·laboren amb Open bank són les del Banc Santander )

Fotos de GORDI

Foto GORDI

Foto GORDI

Foto GORDI

Foto GORDI