Adopta un pelut

THOR

Es un guerrero!!!!! ???????????? Pero se que el pobre lo tiene difícil ya que es positivo a inmunodeficiencia felina???????????? . Esta preciosidad es otro más de tantos abandonos y necesita un ángel que lo cuide y lo ame. Es un gato joven, sobre unos 2 años, súper cariñoso y que a pesar de ser positivo, está lleno de vida. Necesitamos una familia para Thor, sin más gatos o con gatos con su misma condición.

Sexe:
Mascle
Edat:
2024 anys
Mida:
Petit
THOR ja està adoptat!

Associació en Defensa dels Animals de Solsona

Som l'Associació en Defensa dels Animals de Solsona, una organització no governamental d'àmbit local, formada íntegrament per voluntaris i dedicada a la protecció i a la cura dels animals

Més informació

Com col·laborar

Tu pots canviar el seu destí, col•labora amb nosaltres… No només els ajudes a ells. Amb la teva aportació fas possible que poguem continuar amb la nostra tasca de protecció i defensa dels animals més desfavorits.
Amb la teva quota o donació contribueixes al manteniment del nostre Refugi, en el qual ens fem càrrec, mantenim i busquem llar a molts animals abandonats cada any. La teva aportació es destina íntegrament a la cura directa dels animals. Aquesta protectora es finança principalment a través de les quotes dels seus socis, a més d'algunes petites donacions de particulars. Per això, necessitem la teva col•laboració. Tota quantitat, encara que sigui petita, ajuda. Des d'un euro al mes, per a nosaltres i per a ells és un món.
Contacta amb nosaltres al email: adasolsona@gmail.com
Teaming es una herramienta online para recaudar fondos para causas sociales a través de micro donaciones de 1€ al mes. Ajuda'n a fer la nostra feina amb una aportació de 1€ al mes a la nostra tasca amb els peluts.

Fotos de THOR

Foto THOR

Foto THOR