Adopta un pelut

RUBI

El Rubi és un gat de tamany mitjà d'uns 3 anys d'edat.

Va ser abandonat a una de les nostres colónies de gats, i inmediatament vem detectar que era un gat doméstic que no podia seguir vivint al carrer.

És negatiu en leucemia i immunodeficiència, i s'entrega desparacitat, vacunat, xipat i esterilitzat.

Sexe:
Mascle
Mida:
Mitjà
Caràcter:
És un cat extremadament afectuós amb les persones, que busca carícies i contacte humà constantment. No es porta bé amb altres gats, preferiblement que sigui "fill únic"
RUBI ja està adoptat!

Associació en Defensa dels Animals de Solsona

Som l'Associació en Defensa dels Animals de Solsona, una organització no governamental d'àmbit local, formada íntegrament per voluntaris i dedicada a la protecció i a la cura dels animals

Més informació

Com col·laborar

Tu pots canviar el seu destí, col•labora amb nosaltres… No només els ajudes a ells. Amb la teva aportació fas possible que poguem continuar amb la nostra tasca de protecció i defensa dels animals més desfavorits.
Amb la teva quota o donació contribueixes al manteniment del nostre Refugi, en el qual ens fem càrrec, mantenim i busquem llar a molts animals abandonats cada any. La teva aportació es destina íntegrament a la cura directa dels animals. Aquesta protectora es finança principalment a través de les quotes dels seus socis, a més d'algunes petites donacions de particulars. Per això, necessitem la teva col•laboració. Tota quantitat, encara que sigui petita, ajuda. Des d'un euro al mes, per a nosaltres i per a ells és un món.
Contacta amb nosaltres al email: adasolsona@gmail.com
Teaming es una herramienta online para recaudar fondos para causas sociales a través de micro donaciones de 1€ al mes. Ajuda'n a fer la nostra feina amb una aportació de 1€ al mes a la nostra tasca amb els peluts.

Fotos de RUBI

Foto RUBI

Foto RUBI