Adopta un pelut

ROVELLO

Aquest petit tan guapíssim és el Rovellò!! de mida mitjana petita.

Raça:
Podenc
Sexe:
Mascle
Edat:
8 anys
Mida:
Petit
Caràcter:
És un gosset preciós, jovenet, de mida mitjana petita, juganer, una mica tímid quan no et coneix, però molt, molt afectuós. Li encanta saltar, córrer i jugar i és molt sociable amb tota la resta de gossets de la protectora, tant mascles com femelles i el que busca sempre són jocs... És un trapella encantador i us està esperant a la protectora per a què el vingueu a conèixer... segur que us enamorarà!!!
ROVELLO ja està adoptat!

Associació en Defensa dels Animals de Solsona

Som l'Associació en Defensa dels Animals de Solsona, una organització no governamental d'àmbit local, formada íntegrament per voluntaris i dedicada a la protecció i a la cura dels animals

Més informació

Com col·laborar

Tu pots canviar el seu destí, col•labora amb nosaltres… No només els ajudes a ells. Amb la teva aportació fas possible que poguem continuar amb la nostra tasca de protecció i defensa dels animals més desfavorits.
Amb la teva quota o donació contribueixes al manteniment del nostre Refugi, en el qual ens fem càrrec, mantenim i busquem llar a molts animals abandonats cada any. La teva aportació es destina íntegrament a la cura directa dels animals. Aquesta protectora es finança principalment a través de les quotes dels seus socis, a més d'algunes petites donacions de particulars. Per això, necessitem la teva col•laboració. Tota quantitat, encara que sigui petita, ajuda. Des d'un euro al mes, per a nosaltres i per a ells és un món.
Contacta amb nosaltres al email: adasolsona@gmail.com
Teaming es una herramienta online para recaudar fondos para causas sociales a través de micro donaciones de 1€ al mes. Ajuda'n a fer la nostra feina amb una aportació de 1€ al mes a la nostra tasca amb els peluts.

Fotos de ROVELLO

Foto ROVELLO

Foto ROVELLO

Foto ROVELLO