Adopta un pelut

RITA

Un dels nostres peluts olvidats! La mami de la protectora!! La Rita ho ha passat molt malament, va ser abandonada embarassada, com a mama super valenta va fer tot el possible per cuidar dels seus nens. Els va tenir al mig d'un camp, i allà els tirava endavant. Va ser rescatada amb els seus 3 nens, dos d'ells ja van ser adoptats. Ara sol està ella.

Raça:
Podenc
Sexe:
Femella
Edat:
11 anys
Mida:
Petit
Caràcter:
Una mica tímida al principi, té que agafar confiança. Ho ha passat molt malament i li costa confiar. Un cop té confiança es molt carinyósa, i tranquil·leta. Al ser tant petitona els hiverns són molt durs.
RITA ja està adoptada!

Associació en Defensa dels Animals de Solsona

Som l'Associació en Defensa dels Animals de Solsona, una organització no governamental d'àmbit local, formada íntegrament per voluntaris i dedicada a la protecció i a la cura dels animals

Més informació

Com col·laborar

Tu pots canviar el seu destí, col•labora amb nosaltres… No només els ajudes a ells. Amb la teva aportació fas possible que poguem continuar amb la nostra tasca de protecció i defensa dels animals més desfavorits.
Amb la teva quota o donació contribueixes al manteniment del nostre Refugi, en el qual ens fem càrrec, mantenim i busquem llar a molts animals abandonats cada any. La teva aportació es destina íntegrament a la cura directa dels animals. Aquesta protectora es finança principalment a través de les quotes dels seus socis, a més d'algunes petites donacions de particulars. Per això, necessitem la teva col•laboració. Tota quantitat, encara que sigui petita, ajuda. Des d'un euro al mes, per a nosaltres i per a ells és un món.
Contacta amb nosaltres al email: adasolsona@gmail.com
Teaming es una herramienta online para recaudar fondos para causas sociales a través de micro donaciones de 1€ al mes. Ajuda'n a fer la nostra feina amb una aportació de 1€ al mes a la nostra tasca amb els peluts.

Fotos de RITA

Foto RITA

Foto RITA