Adopta un pelut

Pablo

El Pablo és un gat d'aproximadament 1 any que va ser recollit del carrer en molt mal estat, ha passat per diverses cases d’acollida on no s’ha adaptat a conviure amb altres gats, i busca una família activa que li agradi el joc, on ser gat únic.

Està en molt bon estat de salud, vacunat, desparacitat i esterilitzat.

És positiu en leucèmia felina

Raça:
Común Europeo
Sexe:
Mascle
Mida:
Petit
Caràcter:
El Pablo és un gat molt carinyòs, amb molta energia i vitalitat, i bastant territorial. Es porta bé amb gossos però no amb altres gats.
Pablo ja està adoptat!

Associació en Defensa dels Animals de Solsona

Som l'Associació en Defensa dels Animals de Solsona, una organització no governamental d'àmbit local, formada íntegrament per voluntaris i dedicada a la protecció i a la cura dels animals

Més informació

Com col·laborar

Tu pots canviar el seu destí, col•labora amb nosaltres… No només els ajudes a ells. Amb la teva aportació fas possible que poguem continuar amb la nostra tasca de protecció i defensa dels animals més desfavorits.
Amb la teva quota o donació contribueixes al manteniment del nostre Refugi, en el qual ens fem càrrec, mantenim i busquem llar a molts animals abandonats cada any. La teva aportació es destina íntegrament a la cura directa dels animals. Aquesta protectora es finança principalment a través de les quotes dels seus socis, a més d'algunes petites donacions de particulars. Per això, necessitem la teva col•laboració. Tota quantitat, encara que sigui petita, ajuda. Des d'un euro al mes, per a nosaltres i per a ells és un món.
Contacta amb nosaltres al email: adasolsona@gmail.com
Teaming es una herramienta online para recaudar fondos para causas sociales a través de micro donaciones de 1€ al mes. Ajuda'n a fer la nostra feina amb una aportació de 1€ al mes a la nostra tasca amb els peluts.

Fotos de Pablo

Foto Pablo

Foto Pablo