Adopta un pelut

NERO

Os presentamos a nuestro nuevo peludo, un cachorro cruzado de aprox. un añito con mucha marcha. Como muchos peludos, le chiflan las chuches, además de ser un tanto glotón. Aún está aprendiendo, es bastante obediente y muy cariñoso. Esta deseando empezar el año nuevo en una familia. ¿Serás tú esa familia? Te invitamos a venir a conocerlo.

Raça:
CREUAT
Sexe:
Mascle
Edat:
1 any
Mida:
Mitjà
Caràcter:
CARIÑOSO, BASTANTE OBEDIENTE
NERO ja està adoptat!

Associació en Defensa dels Animals de Solsona

Som l'Associació en Defensa dels Animals de Solsona, una organització no governamental d'àmbit local, formada íntegrament per voluntaris i dedicada a la protecció i a la cura dels animals

Més informació

Com col·laborar

Tu pots canviar el seu destí, col•labora amb nosaltres… No només els ajudes a ells. Amb la teva aportació fas possible que poguem continuar amb la nostra tasca de protecció i defensa dels animals més desfavorits.
Amb la teva quota o donació contribueixes al manteniment del nostre Refugi, en el qual ens fem càrrec, mantenim i busquem llar a molts animals abandonats cada any. La teva aportació es destina íntegrament a la cura directa dels animals. Aquesta protectora es finança principalment a través de les quotes dels seus socis, a més d'algunes petites donacions de particulars. Per això, necessitem la teva col•laboració. Tota quantitat, encara que sigui petita, ajuda. Des d'un euro al mes, per a nosaltres i per a ells és un món.
Contacta amb nosaltres al email: adasolsona@gmail.com
Teaming es una herramienta online para recaudar fondos para causas sociales a través de micro donaciones de 1€ al mes. Ajuda'n a fer la nostra feina amb una aportació de 1€ al mes a la nostra tasca amb els peluts.

Fotos de NERO

Foto NERO

Foto NERO

Foto NERO

Foto NERO