Adopta un pelut

NENA

Nena es una bull terrier molt especial d'uns quatre anys aprox. que va arribar plena de pors, abandonada a un camp, on va ser molt díficil agafar-la per la seva desconfiança. Arà fa un temps que es amb nosaltres i ens hem adonat que es carinyosa amb la gent que li té confiança i juga molt. Voldrien una adopció responsable que tingui paciència per tractar amb una gossa que ha patit tant. Vols ser tu qui li doni una oportunitat de ser feliç?

Raça:
BULL TERRIER
Sexe:
Femella
Edat:
2021 anys
Mida:
Petit
NENA ja està adoptada!

Associació en Defensa dels Animals de Solsona

Som l'Associació en Defensa dels Animals de Solsona, una organització no governamental d'àmbit local, formada íntegrament per voluntaris i dedicada a la protecció i a la cura dels animals

Més informació

Com col·laborar

Tu pots canviar el seu destí, col•labora amb nosaltres… No només els ajudes a ells. Amb la teva aportació fas possible que poguem continuar amb la nostra tasca de protecció i defensa dels animals més desfavorits.
Amb la teva quota o donació contribueixes al manteniment del nostre Refugi, en el qual ens fem càrrec, mantenim i busquem llar a molts animals abandonats cada any. La teva aportació es destina íntegrament a la cura directa dels animals. Aquesta protectora es finança principalment a través de les quotes dels seus socis, a més d'algunes petites donacions de particulars. Per això, necessitem la teva col•laboració. Tota quantitat, encara que sigui petita, ajuda. Des d'un euro al mes, per a nosaltres i per a ells és un món.
Contacta amb nosaltres al email: adasolsona@gmail.com
Teaming es una herramienta online para recaudar fondos para causas sociales a través de micro donaciones de 1€ al mes. Ajuda'n a fer la nostra feina amb una aportació de 1€ al mes a la nostra tasca amb els peluts.

Fotos de NENA

Foto NENA

Foto NENA