Adopta un pelut

MAGIE

És una gosseta que es va trobar a un bosc amb el seus sis cadells ja adoptats i una altra gossa embarassada. Menjaven una vaca morta fins que els rurals se la van emportar. És una gosseta de tamany mitjà i és molt carinyosa que no para de donar-te petons i busca la teva atenció. És obedient i molt intel·ligent. És nota que ha estat amb familia per la seva sociabilitat amb la gent. Perfecta per una familia amb fills.

Raça:
barreja american stanford
Sexe:
Femella
Edat:
3 anys
Mida:
Mitjà
Caràcter:
Súper carinyosa, obedient, intel·ligent, bona mare, simpàtica.
MAGIE ja està adoptada!

Associació en Defensa dels Animals de Solsona

Som l'Associació en Defensa dels Animals de Solsona, una organització no governamental d'àmbit local, formada íntegrament per voluntaris i dedicada a la protecció i a la cura dels animals

Més informació

Com col·laborar

Tu pots canviar el seu destí, col•labora amb nosaltres… No només els ajudes a ells. Amb la teva aportació fas possible que poguem continuar amb la nostra tasca de protecció i defensa dels animals més desfavorits.
Amb la teva quota o donació contribueixes al manteniment del nostre Refugi, en el qual ens fem càrrec, mantenim i busquem llar a molts animals abandonats cada any. La teva aportació es destina íntegrament a la cura directa dels animals. Aquesta protectora es finança principalment a través de les quotes dels seus socis, a més d'algunes petites donacions de particulars. Per això, necessitem la teva col•laboració. Tota quantitat, encara que sigui petita, ajuda. Des d'un euro al mes, per a nosaltres i per a ells és un món.
Contacta amb nosaltres al email: adasolsona@gmail.com
Teaming es una herramienta online para recaudar fondos para causas sociales a través de micro donaciones de 1€ al mes. Ajuda'n a fer la nostra feina amb una aportació de 1€ al mes a la nostra tasca amb els peluts.

Fotos de MAGIE

Foto MAGIE

Foto MAGIE