Adopta un pelut

LANA

La lana es una gosseta d'uns 3 anyetts de mida mitjana.

Raça:
Mestiç
Sexe:
Femella
Edat:
7 anys
Mida:
Mitjà
Caràcter:
Aquesta preciositat de gosseta és la LANA . Que us podem dir de la Lana? Bona, afectuosa, dolça, alegre, juganera...... uffff només podem dir que coses bones i penseu que ens quedem curts. És una femelleta molt jove, encara no té l'any i és un bombonet. Li encanta fer petons i rebre carícies. Alegre i juganera és d'aquells gossets que et carreguen d'energia. Tranquil·la quan toca, anar de passeig amb ella és magnífic. Amiga de tots els gossets de la protectora, no te cap conflicte amb cap..... en fi que us recomanem que la vingueu a conèixer i de segur que us enamorarà!!!
LANA ja està adoptada!

Associació en Defensa dels Animals de Solsona

Som l'Associació en Defensa dels Animals de Solsona, una organització no governamental d'àmbit local, formada íntegrament per voluntaris i dedicada a la protecció i a la cura dels animals

Més informació

Com col·laborar

Tu pots canviar el seu destí, col•labora amb nosaltres… No només els ajudes a ells. Amb la teva aportació fas possible que poguem continuar amb la nostra tasca de protecció i defensa dels animals més desfavorits.
Amb la teva quota o donació contribueixes al manteniment del nostre Refugi, en el qual ens fem càrrec, mantenim i busquem llar a molts animals abandonats cada any. La teva aportació es destina íntegrament a la cura directa dels animals. Aquesta protectora es finança principalment a través de les quotes dels seus socis, a més d'algunes petites donacions de particulars. Per això, necessitem la teva col•laboració. Tota quantitat, encara que sigui petita, ajuda. Des d'un euro al mes, per a nosaltres i per a ells és un món.
Contacta amb nosaltres al email: adasolsona@gmail.com
Teaming es una herramienta online para recaudar fondos para causas sociales a través de micro donaciones de 1€ al mes. Ajuda'n a fer la nostra feina amb una aportació de 1€ al mes a la nostra tasca amb els peluts.

Fotos de LANA

Foto LANA

Foto LANA

Foto LANA