Adopta un pelut

GRETA

Trobada a un pantà plena de ferides i amb un estat molt greu. La vam curar i esta ara perfecta. Té leshmaniosis cutanea. Te una excel·lecent actitud i li encanta que li rasquen la panxeta.

Raça:
creuada labrador
Sexe:
Femella
Edat:
2 anys
Mida:
Mitjà
Caràcter:
mega carinyosa, obedient, simpatica, molt bona amb les persones i altres gossos
GRETA ja està adoptada!

Associació en Defensa dels Animals de Solsona

Som l'Associació en Defensa dels Animals de Solsona, una organització no governamental d'àmbit local, formada íntegrament per voluntaris i dedicada a la protecció i a la cura dels animals

Més informació

Com col·laborar

Tu pots canviar el seu destí, col•labora amb nosaltres… No només els ajudes a ells. Amb la teva aportació fas possible que poguem continuar amb la nostra tasca de protecció i defensa dels animals més desfavorits.
Amb la teva quota o donació contribueixes al manteniment del nostre Refugi, en el qual ens fem càrrec, mantenim i busquem llar a molts animals abandonats cada any. La teva aportació es destina íntegrament a la cura directa dels animals. Aquesta protectora es finança principalment a través de les quotes dels seus socis, a més d'algunes petites donacions de particulars. Per això, necessitem la teva col•laboració. Tota quantitat, encara que sigui petita, ajuda. Des d'un euro al mes, per a nosaltres i per a ells és un món.
Contacta amb nosaltres al email: adasolsona@gmail.com
Teaming es una herramienta online para recaudar fondos para causas sociales a través de micro donaciones de 1€ al mes. Ajuda'n a fer la nostra feina amb una aportació de 1€ al mes a la nostra tasca amb els peluts.

Fotos de GRETA

Foto GRETA

Foto GRETA

Foto GRETA

Foto GRETA

Foto GRETA