Adopta un pelut

DORA (ACOGIDA URGENT)

Gossa adquirida per Serveis Socials per falta de cura dels propietaris. La Dora te 11 anys i és diabètica. Busquem una família que pugui cuidar-la i poder-li controlar millor el sucre. S'ha de punxar dos cops al dia, i controlar-li els nivells de sucre. Amb una alimentació especifica per la seva malaltia milloraria bastant. A la protectora ens és impossible controlar-li l'alimentació. T'animes acollir-la? Totes les despeses veterinàries, medicaments i alimentació anirà a càrrec de l'Adas. És molt carinyosa, obedient i sociable. Només necessita que algú s'animi i la cuidi com es mereix. Se'ns fa dur però cada cop ens costa més poder tenir cura d'ella. Algú s'anima? AJUDA'NS A AJUDAR-LA

Raça:
Border Collie
Sexe:
Femella
Edat:
11 anys
Mida:
Mitjà
Caràcter:
És una gossa meravellosa, molt carinyosa, molt obedient, mimosa, simpàtica, energètica i amiga de tot tipus de animal. Ideal per qualsevol tipus de familia. ADOPCIÓ FORA DE SOLSONA . Diagnosticada de diabetes, per tant requereix de tractament diàbetic.
DORA (ACOGIDA URGENT) busca una família
DORA (ACOGIDA URGENT) busca una casa d'acollida

Associació en Defensa dels Animals de Solsona

Som l'Associació en Defensa dels Animals de Solsona, una organització no governamental d'àmbit local, formada íntegrament per voluntaris i dedicada a la protecció i a la cura dels animals

Més informació

Estàs interessat en DORA (ACOGIDA URGENT)? Contacta!

Condicions d'adopció

Anem a explicar-te quins són les Condicions Generals d'adopció en la nostra Associació:

Transcorregut el termini mínim fixat per la llei de 20 dies , els animals sans passen a la fase d'adopció.
Les persones que vulguin adoptar han de signar un contracte d'Adopció Animal en el qual es comprometen a tenir-ho sota la seva custòdia , amb el compromís de no regalar-ho, vendre-ho, abandonar-ho o sotmetre-ho a qualsevol altre tractament indegut o contrari a les disposicions de la Llei.
Així mateix es compromet a donar-li l'alimentació i les cures higièniques que necessiti l'animal, així com procurar-li la deguda assistència veterinària, renunciant en cas contrari a la seva propietat a favor de la protectora de Solsona ADAS.

En el moment de ser adoptat l'animal s'identifica mitjançant microxip, igualment s' entrega amb la resta de vacunes recomanades segons l'edat de l'animal que s'adopta, desparasitat interna i externament i esterilitzat. En el cas dels cadells l'esterilització es realitza quan tenen l'edat adequada signant prèviament el compromís d'esterilització, i l'obligació de fer-ho quan es pugui per edat, en el cas dels adults es lliuren esterilitzats.

L' adoptant pagarà les despeses de vacunació, identificació, esterilització i desparacitació de l'animal que adopta, aportació destinada a cobrir aquestes despeses que la protectora lliurarà al veterinari que realitza aquests treballs. 

Abans, en cas que es dugui a terme l'adopció es realitza un questionari per part de la protectora , on es manté una xerrada de la responsabilitat que suposa l'adopció d'un animal, es comprova el lloc on l'animal va a viure, etc, si tot és correcte es realitza l'adopció, lliurament de l'animal, signatura del contracte i posteriorment es duu a terme  un seguiment per comprovar que les condicions correctes es mantenen en el temps.

En tenir reserva de domini per a tota la vida de l'animal, l'Associació pot recuperar-ho en cas d'observar-se irregularitats.

Si vols informació concreta, pots escriure'ns a adasolsona@gmail.com.

Com col·laborar

Tu pots canviar el seu destí, col•labora amb nosaltres… No només els ajudes a ells. Amb la teva aportació fas possible que poguem continuar amb la nostra tasca de protecció i defensa dels animals més desfavorits.
Amb la teva quota o donació contribueixes al manteniment del nostre Refugi, en el qual ens fem càrrec, mantenim i busquem llar a molts animals abandonats cada any. La teva aportació es destina íntegrament a la cura directa dels animals. Aquesta protectora es finança principalment a través de les quotes dels seus socis, a més d'algunes petites donacions de particulars. Per això, necessitem la teva col•laboració. Tota quantitat, encara que sigui petita, ajuda. Des d'un euro al mes, per a nosaltres i per a ells és un món.
Contacta amb nosaltres al email: adasolsona@gmail.com
Teaming es una herramienta online para recaudar fondos para causas sociales a través de micro donaciones de 1€ al mes. Ajuda'n a fer la nostra feina amb una aportació de 1€ al mes a la nostra tasca amb els peluts.

Fotos de DORA (ACOGIDA URGENT)

Foto DORA (ACOGIDA URGENT)

Foto DORA (ACOGIDA URGENT)

Foto DORA (ACOGIDA URGENT)

Foto DORA (ACOGIDA URGENT)