Adopta un pelut

DALTON

Aquest cadellet d'uns set mesos creuat de teckel, es la segona vegada que entra a la protectora. La primera amb dos mesets que s'havia perdut d'una casa d'acollida i aquesta segona la gent que'l tenia, perquè no vol fer-se responsable. Havent passat l'abandó ja de ben petit, no li hi ha impedit ser un gosset ben juganer, carinyós i alegre. És ideal per una familia amb nens. Vols donar-li la oportunitat de ser feliç?

Raça:
CREUDA TECKEL
Sexe:
Mascle
Edat:
2020 anys
Mida:
Petit
Caràcter:
CARINYÓS, JUGANER, AMIGABLE,ACTIU.
DALTON ja està adoptat!

Associació en Defensa dels Animals de Solsona

Som l'Associació en Defensa dels Animals de Solsona, una organització no governamental d'àmbit local, formada íntegrament per voluntaris i dedicada a la protecció i a la cura dels animals

Més informació

Com col·laborar

Tu pots canviar el seu destí, col•labora amb nosaltres… No només els ajudes a ells. Amb la teva aportació fas possible que poguem continuar amb la nostra tasca de protecció i defensa dels animals més desfavorits.
Amb la teva quota o donació contribueixes al manteniment del nostre Refugi, en el qual ens fem càrrec, mantenim i busquem llar a molts animals abandonats cada any. La teva aportació es destina íntegrament a la cura directa dels animals. Aquesta protectora es finança principalment a través de les quotes dels seus socis, a més d'algunes petites donacions de particulars. Per això, necessitem la teva col•laboració. Tota quantitat, encara que sigui petita, ajuda. Des d'un euro al mes, per a nosaltres i per a ells és un món.
Contacta amb nosaltres al email: adasolsona@gmail.com
Teaming es una herramienta online para recaudar fondos para causas sociales a través de micro donaciones de 1€ al mes. Ajuda'n a fer la nostra feina amb una aportació de 1€ al mes a la nostra tasca amb els peluts.

Fotos de DALTON

Foto DALTON