Adopta un pelut

COLEGA (Acogida Urgent)

Un dels nostres casos més dificils i un dels nostres olvidats. És un gosset negre de tamany petit, mai ha estat amb un famlia i tampoc contacte amb la gent excepte el temps que ha estat amb el voluntaris de la protectora. Col·lega és un gos desconfiat ja que es va criar al carrer i amb molt d'esforç i paciència es puc recollir però no coneix l'afecte d'una llar. Des que va entrar a la prote mai s'havia aconseguir treure'l a passejar, però treballant amb ell ja surt a passejar i va molt content i li encanta les llaminadures. encara que cal treballar una mica amb ell ja que encara és molt poruc i desconfiat i difícil d'agafar. Però volem que tingui l'oportunitat de tenir una llar i no vaig acabar morint a la protectora, per això es requereix una família amb paciència que li doni l'afecte que mai a conegut. S'entrega xipat, desparasitat, vacunat i esterilitzat.

Raça:
creuat
Sexe:
Mascle
Edat:
8 anys
Mida:
Petit
Caràcter:
Desconfiat, intel·ligent.
COLEGA (Acogida Urgent) ja està adoptat!

Associació en Defensa dels Animals de Solsona

Som l'Associació en Defensa dels Animals de Solsona, una organització no governamental d'àmbit local, formada íntegrament per voluntaris i dedicada a la protecció i a la cura dels animals

Més informació

Com col·laborar

Tu pots canviar el seu destí, col•labora amb nosaltres… No només els ajudes a ells. Amb la teva aportació fas possible que poguem continuar amb la nostra tasca de protecció i defensa dels animals més desfavorits.
Amb la teva quota o donació contribueixes al manteniment del nostre Refugi, en el qual ens fem càrrec, mantenim i busquem llar a molts animals abandonats cada any. La teva aportació es destina íntegrament a la cura directa dels animals. Aquesta protectora es finança principalment a través de les quotes dels seus socis, a més d'algunes petites donacions de particulars. Per això, necessitem la teva col•laboració. Tota quantitat, encara que sigui petita, ajuda. Des d'un euro al mes, per a nosaltres i per a ells és un món.
Contacta amb nosaltres al email: adasolsona@gmail.com
Teaming es una herramienta online para recaudar fondos para causas sociales a través de micro donaciones de 1€ al mes. Ajuda'n a fer la nostra feina amb una aportació de 1€ al mes a la nostra tasca amb els peluts.

Fotos de COLEGA (Acogida Urgent)

Foto COLEGA (Acogida Urgent)

Foto COLEGA (Acogida Urgent)