Adopta un pelut

CAYETANA (TANA)

Eiiii!!! Soy Tana "Cayetana" y estoy esperando a que me des un poco de tu cariño!!!

Soy una perra muy buena, simpática y cariñosa. Siempre tengo una sonrisa en la cara y nunca me voy del lado de mis amig@s humanos. Juego mucho con mis compis de la prote y nunca digo que no a una chuche. Fui mami este febrero y mis niños ya han sido adoptados por fantásticas familia pero yo no tuve esa suerte. Llegue con mi amiga Magie y sus cachorros y también se fueron. Ahora espero mi oportunidad de encontrar un hogar como ellos. Me encantan los niños y estar en familia y aunque soy un pelín grande puedo vivir perfectamente en cualquier sitio, ya sea piso, campo... Por lo tanto, ven a verme y comprobaras que soy estupenda para pertenecer a tu familia. No te arrepentirás!!!

Raça:
barreja pastor alema
Sexe:
Femella
Edat:
3 anys
Mida:
Mitjà
Caràcter:
ÉS UNA GOSSETA BELLÍSIMA I EXTREMADAMENT CARINYOSA I OBEDIENT. IDEAL PER A FAMILIES AMB FILLS JA QUE ES MOLT BONA AMB LA GENT. MOLT SOCIABLE. AQUESTA GOSSETA DE BARREJA DE PASTOR ALEMÀ ES VA TROBAR A UN BOSC MENJANT UNA VACA MORTA I EMBARASSADA DE 12 CADELLS, ARA TOTS ADOPTATS. ESTABA AMB UNA COMPANYA GOSSETA QUE JA ESTA ADOPTADA.
CAYETANA (TANA) ja està adoptada!

Associació en Defensa dels Animals de Solsona

Som l'Associació en Defensa dels Animals de Solsona, una organització no governamental d'àmbit local, formada íntegrament per voluntaris i dedicada a la protecció i a la cura dels animals

Més informació

Com col·laborar

Tu pots canviar el seu destí, col•labora amb nosaltres… No només els ajudes a ells. Amb la teva aportació fas possible que poguem continuar amb la nostra tasca de protecció i defensa dels animals més desfavorits.
Amb la teva quota o donació contribueixes al manteniment del nostre Refugi, en el qual ens fem càrrec, mantenim i busquem llar a molts animals abandonats cada any. La teva aportació es destina íntegrament a la cura directa dels animals. Aquesta protectora es finança principalment a través de les quotes dels seus socis, a més d'algunes petites donacions de particulars. Per això, necessitem la teva col•laboració. Tota quantitat, encara que sigui petita, ajuda. Des d'un euro al mes, per a nosaltres i per a ells és un món.
Contacta amb nosaltres al email: adasolsona@gmail.com
Teaming es una herramienta online para recaudar fondos para causas sociales a través de micro donaciones de 1€ al mes. Ajuda'n a fer la nostra feina amb una aportació de 1€ al mes a la nostra tasca amb els peluts.

Fotos de CAYETANA (TANA)

Foto CAYETANA (TANA)

Foto CAYETANA (TANA)

Foto CAYETANA (TANA)

Foto CAYETANA (TANA)

Foto CAYETANA (TANA)

Foto CAYETANA (TANA)