Adopta un pelut

BRUNA

Os acordáis de BRUNA, aquella perrita tan simpática que llegó a la protectora embarazada. Pues todos sus hijitos han sido adoptados y ahora es su hora de ser feliz en un hogar donde la quieran tanto como ella a los demás. Es una perra estupenda, una perra 10, es super cariñosa, obediente, sociable, mimosa, es una perra fantástica que te enamoras de ella al instante. Es una mezcla de border Collie, de medida mediana. Buscamos una adopción lo antes posible para que pueda recuperarse de unas heridas en las almhuadillas de las patitas que le dificultan caminar. Te invitamos a que la conozcas y seguro que te roba el corazón.

Raça:
Mix Border Collie
Sexe:
Femella
Edat:
4 anys
Mida:
Mitjà
BRUNA ja està adoptada!

Associació en Defensa dels Animals de Solsona

Som l'Associació en Defensa dels Animals de Solsona, una organització no governamental d'àmbit local, formada íntegrament per voluntaris i dedicada a la protecció i a la cura dels animals

Més informació

Com col·laborar

Tu pots canviar el seu destí, col•labora amb nosaltres… No només els ajudes a ells. Amb la teva aportació fas possible que poguem continuar amb la nostra tasca de protecció i defensa dels animals més desfavorits.
Amb la teva quota o donació contribueixes al manteniment del nostre Refugi, en el qual ens fem càrrec, mantenim i busquem llar a molts animals abandonats cada any. La teva aportació es destina íntegrament a la cura directa dels animals. Aquesta protectora es finança principalment a través de les quotes dels seus socis, a més d'algunes petites donacions de particulars. Per això, necessitem la teva col•laboració. Tota quantitat, encara que sigui petita, ajuda. Des d'un euro al mes, per a nosaltres i per a ells és un món.
Contacta amb nosaltres al email: adasolsona@gmail.com
Teaming es una herramienta online para recaudar fondos para causas sociales a través de micro donaciones de 1€ al mes. Ajuda'n a fer la nostra feina amb una aportació de 1€ al mes a la nostra tasca amb els peluts.

Fotos de BRUNA

Foto BRUNA

Foto BRUNA

Foto BRUNA

Foto BRUNA

Foto BRUNA