Adopta un pelut

BETTY

Betty és una gosseta preciosa, d'uns 25 Kg aprox. És una barreja de setter anglès.

Raça:
mestiç setter anglès
Sexe:
Femella
Edat:
5 anys
Mida:
Gran
Caràcter:
Betty és una gosseta preciosa, d'uns 25 Kg aprox. És una barreja de setter anglès i té un caràcter magnífic. Va entrar amb una mica de por però de seguida va sortir el seu caràcter encantador. És juganera i molt col·lega de la resta de gossos i l'únic que busca són jocs. Té un pèl molt suau i ens encanta fer-li carícies i a ella rebre-las. Els passejos genials, molt obedient no se separa dels teus peus en tota l' estona. Veniu-la a conèixer que segur us enamorarà!!!
BETTY ja està adoptada!

Associació en Defensa dels Animals de Solsona

Som l'Associació en Defensa dels Animals de Solsona, una organització no governamental d'àmbit local, formada íntegrament per voluntaris i dedicada a la protecció i a la cura dels animals

Més informació

Com col·laborar

Tu pots canviar el seu destí, col•labora amb nosaltres… No només els ajudes a ells. Amb la teva aportació fas possible que poguem continuar amb la nostra tasca de protecció i defensa dels animals més desfavorits.
Amb la teva quota o donació contribueixes al manteniment del nostre Refugi, en el qual ens fem càrrec, mantenim i busquem llar a molts animals abandonats cada any. La teva aportació es destina íntegrament a la cura directa dels animals. Aquesta protectora es finança principalment a través de les quotes dels seus socis, a més d'algunes petites donacions de particulars. Per això, necessitem la teva col•laboració. Tota quantitat, encara que sigui petita, ajuda. Des d'un euro al mes, per a nosaltres i per a ells és un món.
Contacta amb nosaltres al email: adasolsona@gmail.com
Teaming es una herramienta online para recaudar fondos para causas sociales a través de micro donaciones de 1€ al mes. Ajuda'n a fer la nostra feina amb una aportació de 1€ al mes a la nostra tasca amb els peluts.

Fotos de BETTY

Foto BETTY

Foto BETTY

Foto BETTY