Adopta un pelut

PAUL

Gatita rescatada de una colonia de calle, de aproximadamente 3meses de edad, muy buena ,y cariñosa. Solo quiere mimitos. Positiva en leucemia felina. Puede convivir con gatos vacunados o positivos como ella. Esta desparasitada. Se entregará chipada y con compromiso de esterilización cuando cumpla la edad. Bella busca su ángel. Quieres ser tu?????

Raça:
Comu europeu
Sexe:
Mascle
Edat:
6 mesos
Mida:
Petit
Caràcter:
Extremadamente bueno y cariñoso.
PAUL ja està adoptat!

Associació en Defensa dels Animals de Solsona

Som l'Associació en Defensa dels Animals de Solsona, una organització no governamental d'àmbit local, formada íntegrament per voluntaris i dedicada a la protecció i a la cura dels animals

Més informació

Com col·laborar

Tu pots canviar el seu destí, col•labora amb nosaltres… No només els ajudes a ells. Amb la teva aportació fas possible que poguem continuar amb la nostra tasca de protecció i defensa dels animals més desfavorits.
Amb la teva quota o donació contribueixes al manteniment del nostre Refugi, en el qual ens fem càrrec, mantenim i busquem llar a molts animals abandonats cada any. La teva aportació es destina íntegrament a la cura directa dels animals. Aquesta protectora es finança principalment a través de les quotes dels seus socis, a més d'algunes petites donacions de particulars. Per això, necessitem la teva col•laboració. Tota quantitat, encara que sigui petita, ajuda. Des d'un euro al mes, per a nosaltres i per a ells és un món.
Contacta amb nosaltres al email: adasolsona@gmail.com
Teaming es una herramienta online para recaudar fondos para causas sociales a través de micro donaciones de 1€ al mes. Ajuda'n a fer la nostra feina amb una aportació de 1€ al mes a la nostra tasca amb els peluts.

Fotos de PAUL

Foto PAUL

Foto PAUL