Adopta un pelut

BELLA

Mix de bretona i podenca de mida mitjaneta. Ideal amb nens i familia. Ideal per fer excursions.

Raça:
Bretona
Sexe:
Femella
Edat:
3 anys
Mida:
Mitjà
Caràcter:
Aquesta dolça bretoneta es Bella. Una gosseta molt simpática i juganera amb molta energía que solament vol còrrer i jugar. Li encanta menjar i sobretot llaminadures. És molt sociable tan amb altres gossos com a les persones. No apte amb gats. A més de ser una gossa molt carinyosa. Vine a conèixer-la!!! No et penediràs!!!!
BELLA no està disponible per adopció

Associació en Defensa dels Animals de Solsona

Som l'Associació en Defensa dels Animals de Solsona, una organització no governamental d'àmbit local, formada íntegrament per voluntaris i dedicada a la protecció i a la cura dels animals

Més informació

Com col·laborar

Tu pots canviar el seu destí, col•labora amb nosaltres… No només els ajudes a ells. Amb la teva aportació fas possible que poguem continuar amb la nostra tasca de protecció i defensa dels animals més desfavorits.
Amb la teva quota o donació contribueixes al manteniment del nostre Refugi, en el qual ens fem càrrec, mantenim i busquem llar a molts animals abandonats cada any. La teva aportació es destina íntegrament a la cura directa dels animals. Aquesta protectora es finança principalment a través de les quotes dels seus socis, a més d'algunes petites donacions de particulars. Per això, necessitem la teva col•laboració. Tota quantitat, encara que sigui petita, ajuda. Des d'un euro al mes, per a nosaltres i per a ells és un món.
Contacta amb nosaltres al email: adasolsona@gmail.com
Teaming es una herramienta online para recaudar fondos para causas sociales a través de micro donaciones de 1€ al mes. Ajuda'n a fer la nostra feina amb una aportació de 1€ al mes a la nostra tasca amb els peluts.

Fotos de BELLA

Foto BELLA

Foto BELLA

Foto BELLA

Foto BELLA