Adopta un pelut

NYLON

El NYLON és un cadellet tot terreny de 2 mesos d'edat. És molt juganer i també molt carinyós, no té gens de por i és molt explorador. Va ser rescatat de la colònia de les fàbriques de Vallbona d'Anoia. És un gat eixerit que té moltíssimes ganes de viure i ser feliç, el vols conèixer?

> Més informació al nostre Instagram (https://www.instagram.com/canigat_vallbona), al Facebook (https://www.facebook.com/CanigatVallbona), al correu miau@canigat.org o per whatsapp al 657 313 736.

Raça:
Europeu tigrat
Sexe:
Mascle
Mida:
Petit
Caràcter:
Tot terreny, juganer, mimós i sense por. Ideal per una família amb nens.
NYLON ja està adoptat!

Canigat Vallbona d'Anoia

Som una associació sense ànim de lucre, formada només per voluntaris que vetllem pel benestar dels animals, principalment gats i gossos, que hi ha en el nostre municipi Vallbona d’Anoia i pobles propers.

Més informació

Com col·laborar

Entra a la nostra pàgina web per veure tots els animals que tenim en adopció. Petits, grans, carinyosos, molt carinyosos, darrerament no parem de fer rescats i en tenim molts: www.canigat.org
Ens podeu ajudar fent una donació puntual al número de compte de l’Associació ES04-3183-0800-8130-7229-2125 (Arquia), o a través de PayPal: miau@canigat.org.
Ser soci de l’associació implica formar part de tot el projecte, ho podeu fer clicant el següent enllaç on trobareu el formulari de registre i també podreu decidir quin import mensual voleu aportar (aportació mínima 5€).
El Teaming és una plataforma online segura que permet recaptar fons per causes socials a través de petites donacions d’un euro. Així, si som molts, amb una aoprtació mínima de cadascú podrem fer moltíssim.
Implica establir un enllaç especial amb un dels animals que cuidem, a pesar de la distància i quan no hi ha opció per adoptar. També hi ha l’opció d’apadrinar els gats d’alguna de les colònies que gestionem.
Cada dia utilitzem material que ens suposa una gran despesa. Ens podeu ajudar també fent aportacions de material ja sigui pinso o llaunetes, com transportins, gàbies, mantes, parcs de jocs, casetes, etc.